Sada je: 08 kol 2026, 01:28.

MalaSirena je napisao/la:Napravila sam i cca 4 kg džema od mandarina s narančama i limunom.

mrava je napisao/la:MalaSirena je napisao/la:Napravila sam i cca 4 kg džema od mandarina s narančama i limunom.
Jel mogu dobiti recept? I ja sam mislila džem napraviti s agrumima, pa me baš zanima kako si pravila kombinaciju svih njih
) cca sat i pol...nemam pojma...odnosno dotle dok se nije počelo želirati (isprobavala sam gustoću pomoću tanjurića kojeg sam držala u škrinji pa bih izlila malo smjese i vratila u škrinju da se ohladi). One koštice i korice koje su se kuhale u gazi sam prvo ocijedila, a zatim bacila.Onda sam povadila komade dunje i nisam ih mislila vraćati u marmeladu, ali me MM nagovorio da ne može škoditi pa sam očistila od kore, izmiksala meso dunje i vratila natrag, još malo prokuhala i ulila u vruće staklenke.

olja je napisao/la:po narudzbi: prokulice u vrhnju i kupus salata

mrava je napisao/la:MalaSirena, baš ti hvala![]()
Danas za ručak pileća juha s domaćom taranom, pire, pohana piletina, cikla i kis. krastavci, domaći tartar umak, krema od vanilije s keksima i čokoladom

U subotu radili kobasice pa si od smjese ispekli pljeskavice ,uz to krumpir pečen u pećnici plus luk i ajvar, prije toga domaća govedska juhica s rezancima.

) kupila u djecakovom rodnom gradu
i voce

Bellina je napisao/la:Danas nemam pojma što ću, ostalo je jučerašnjeg brudeta pa vjerojatno to

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.