Sada je: 28 kol 2026, 01:14.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
) pa sam krenula u "sam svoj majstor" ali radilo se o opet stvorenom kurjem oku, nisam sigurna imaš li to ili je neka upala nakon pedikerske akcije 
ludača. Ne zeli pedikeru.

ivana7997 je napisao/la:meni je pedikerka rekla da dijete ne moze imati kurje oko, i da je to sto malac ima na tabanu vrlo vjerojatno neka bradavica. i da odemo dermatologu.
ali nismo, kupili smo ono za spaljivanje bradavica pa spaljujemo prvo. no cini se da cemo ipak morati dermatologu.
. Mi bili u ponedjeljak 

stvarno su bljak izgledale i onda su se po njima počele raditi male smeđe točkice- krastice dok se cijele nisu zakrastile i onda kao kraste i otpale. Ispod je bila lijepa zdrava mlada kožica. 

Nana1971 je napisao/la:Zvoncica je bila kod dermatologice, ipak je virusna bradavica (verruca vulg). Malo su je postrugali, aplicirali dušik, propisali mazanje betrionom 2xdnevno i jos 4 dolaska na krioterapiju s razmacima od 7 dana

Mirci je napisao/la:na trnju
) pa kad nam je pedikerka rekla da je to bradavica, s ovim kapima smo je se riješili stvarno brzo.
dermatolozi u bolnici ju nisu riješili, iznova je rasla. Otišla sam kod privatnika, žena zamrzla, ne boli, platiš i to je to! Nikad više nije izrasla. Prošlo je desetak godina.

.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.