Sada je: 02 kol 2026, 22:58.

Adax kinderbet

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Adax kinderbet

PostPostao/la kinder jaje » 08 pro 2011, 14:31

Bok cure, nova sam na forumu i trebam pomoć :)
Trudna sam 20 tjedana, od nedavno na čuvanju i sada imam vremena gledati opremu za bebicu :)
Našla sam neki kinderbet u Adaxu http://adax.hr/djecji-krevetici/cijena/ ... stal-topaz koji mi se jako sviđa, a ima i obe stranice koje se spuštaju, što mi treba zbog ozljede leđa.
Kakva su vaša iskustva s tim krevetićima? Malo mi se čini u trgovini da se 'klimaju'. Jesu li se ikome raspala?
Mislim ih danas kaparit, jer imaju još samo 3 kom sa ladicom, a dalje će ih raditi bez ladice.
Šta kažete, da li su dobar izbor?
kinder jaje
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Adax kinderbet

PostPostao/la snowwhite » 08 pro 2011, 15:39

Mi imamo krecetic iz adaxa. Ne konkretno taj model pa ne znam jel sam od pomoci. Nas sad gura s drugom bebom i cijeli je :)
Pomicanje obe strane mi se ne cini kao vazan faktor osom ako ces prilaziti kreveticu s obje strane. Obicno je jedna uz zid ili krevet. Osobno to spustanje stranica gotovo uopce nisam koristila iako kad smo kupovali sam pilila da zelim. Meni se iz ove perspektive cini bolje da se 2-3 sipke mogu ukloniti pa kad bebica naraste moze sama van a opet nema straha od padanja.
I da dobro je da se krevetic moze montirati u vise razina. Dok je beba mala bude skroz visoko pa ppmalo spustas. Al mislim da to danas svi imaju.
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la Mica » 08 pro 2011, 16:52

Isto sam kupila krevetić u adaxu,ali ne taj model.Ja sam zadovoljna.U principu,svi oni obave svoj posao,jer se koriste samo za spavanje.Mislim da se ne trebaš bojati raspadanja.Neće po njemu skakati sumo rvači :D .
Duboko u srcu vjeruj da nešto divno treba da se desi...
Ja-ok,on-astenoterato
Desilo se:))...
Jedno oko 2009
Drugo oko 2012
Mica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nikina mama » 08 pro 2011, 17:57

imali smo i mi krevetić iz adaxa i bili smo zadovoljni njime.
po meni je bitnija mogućnost podizanja podnice (zbog tvoje kičme) i to mi je stvarno dobro došlo prvih dana nakon poroda.
Nikina mama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kinder jaje » 09 pro 2011, 11:56

Hvala na odgovorima :)
Sad mi je lakše, mali od seke je živahan pa skakuće po svom kinderbetu, pa nisam bila sigurna koliko trebaju biti jaki kindači.
Mislim da ću jednu stranicu fiksirat (navodno se može), a drugu ću ostaviti mobilnom.
Podnica ima 2 razine.
A zbog leđa kao ne smijem dizati ništa preko 5 kg, što će nakon mjesec i pol ili 2, kada beba naraste, biti nemoguće!
A šta mislite o onim jastucima za dojenje? Da li su dovoljno oni 'manji' od 200hrk, ili mi treba veći od 400hrk?
snowwhite je napisao/la:Mi imamo krecetic iz adaxa. Ne konkretno taj model pa ne znam jel sam od pomoci. Nas sad gura s drugom bebom i cijeli je :)
Pomicanje obe strane mi se ne cini kao vazan faktor osom ako ces prilaziti kreveticu s obje strane. Obicno je jedna uz zid ili krevet. Osobno to spustanje stranica gotovo uopce nisam koristila iako kad smo kupovali sam pilila da zelim. Meni se iz ove perspektive cini bolje da se 2-3 sipke mogu ukloniti pa kad bebica naraste moze sama van a opet nema straha od padanja.
I da dobro je da se krevetic moze montirati u vise razina. Dok je beba mala bude skroz visoko pa ppmalo spustas. Al mislim da to danas svi imaju.

Gdje si nabavila krevetić sa tim pomićnim šipkama?
kinder jaje
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la snowwhite » 09 pro 2011, 12:22

Kada sam kupovala kinderbet nisam uopce trazila takav s mogucnoscu skidanja letvica. Tek kasnije sam uvidjela da neki to imaju. Pitaj u adaxu mozda imaju i oni. Nije to nista neuobicajeno.
A jastuk za dojenje sam vrlo malo koristila za dojenje. Tu ti nisam pametna. Nekima je vau, ja bi mogla i bez njega.
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la rucho » 20 sij 2012, 15:43

jastuk za dojenje nisam koristila za dojenje vec za sjedenje jer su me savovi bolili uzasno (bilo ih je posvuda... a u rodilistu sam malo izvodila akrobacije pokusavajuci dojit paaa.... plus hemeroidi.....).... a krevetic od adaxa bi jos sluzio svrsi e dagirica voli spavat "u sitno" al gospon je beg pa smo krevet pospremili prije kojih mjesec dana i eno ga u obicnom krevetu..... a sto se tice klimavih u ducanu to je zato jer oni ne zavidaju do kraja.....
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la semy » 25 kol 2015, 15:12

Mi smo bili uzeli dječji krevetić, prije pet godina, tada su imali super krevetiće za bebe, ne znam da li je to još slučaj, ili sada imaju samo za veću djecu.
Zadnja izmjena: medo14; 13 sij 2016, 15:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: reklama
semy
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.