Idete u Kompasovu školu?
Sada je: 08 kol 2026, 20:35.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

joj tak i moj i ustvari i istina jeStariji smatra da vise neka kaj naučiti
ali mu nikako ne dam za pravo
jer već unaprijed znam da će mi pametovati na svakom zavoju
kako je brži i kako izvodi tehnički ispravnije pokrete nego ja
a to mi zbilja ne treba na odmoru i zato ću ga bez pol pardona dati u školu pa nek se učitelj gomba s njim
On naime, još uvijek živi u zabludi da će ove godine zaobići "dribling"
i da će sobodno skijati sa svojom maminjom
Iskreno i draže mi je da ga ne gledam kako manevrira i kako preskaće one hupsere jer se meni istog trena sledi krv u žilama
Ovak za pauzu mi je čisto dosta 
Jest da je brzi od mene, ali ja sam bolji tehnicar 
?

, nakon skole gdje je skijala s uciteljicom, da ne zna sama sici sa sedeznice, pa sam ja sisla, ona ostala i vec krenula u suprotnom smjeru, uspanicila se, skocila taman pred onaj dio gdje prestaje stanica i pocinje provalija

jer onda i njemu malo popusti energija i malo se umori nakon cijelodnevnih aktivnosti na snijegu pa je puno lakše i puno je sporiji i sluša
nego ujutro u 10 kad stane na skije
ne možeš ga uloviti ni za glavu ni za rep
Da baš si dobro rekla on baš i je ko mala kamikaza 

marsovka je napisao/la:A meni je bas super skijati s mojim mladuncetom starijimJest da je brzi od mene, ali ja sam bolji tehnicar
Mm je jos uvijek najbrzi, ali on je u kategoriji kamikaza ili kako on sebe naziva "samouk i neustrasiv"

Vidim da me kužišdaaaaaaaaj mama kaj se sad opet odmaras i kaj si tako spora
Onda ces ga s gustom upisati u skolu snowborda
znaš da sam ga čak ove godine mislila staviti tam ali mi se čini još nekak premali

lara72 je napisao/la:Strah me da će se moja bojazan oko nedostatka snijega ovoga puta ostvariti. Jos uvijek snijeg nije pao. Kakvo je stanje na vašim skijalištima?

... uopče do tada nisam razmišljala da bi se moglo desiti da ne bi bilo snijega

ili već netko. Pa oni žive od turizma

da je bar nešto otvoreno. Vidim da prolongiraju otvaranje sezone, sad je najavljeno za ovaj vikend ali snijega na prognozi nema a i temperature su visoke. Valjda će nešto pasti do 7. 1. 

to je područje Nockberge, Bad Kleinkirchheim, uzvisina Turracher Höhe

Tinica je napisao/la:Curke ako vam bolje polovice još nisu opremljene u KC imate doslovce rasprodaju COLMAR skijaških odijela veličine od 54 nadalje![]()
Hlače su primjerice oko 270,00 kuna a odijela oko 500,00 kuna. Popust je preko 70%

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.