Kako napraviti super vruću čokoladu jer po netu nailazim na sve i svašta (od miješanja pudinga od čokolade do gustina...), klinka me stalno napada, a ja se dalje od neskvika ne pomičem .
Nisam, Tinice. Nisam znala ni da postoji gotova .Imat ću na umu ako mi ne uspije vruća u kućnoj radinosti . Jeste pili, je li čemu (ono, je l' k'o prava )?
mi radimo po recpetu jamie olivera tako da u mlijeku zakuhamo cokoladu u prahu, malo kockica tamne čokolade i sljezove kolačiće. I naravno sve obavezno procijedimo jer ne volimo one kajmake i ostala cudesa Meni osobno je Ciobar malo pregusta pa moram dodati puno puno mlijeka. Tako da sumnjam da bi mi se i ova s coolinarike s pudingom svidjela.
Svojima sam radila vruću čokoladu od kakaa, s malo gustina i meda - pomiješaju se kakao cca 1 vrhom puna žličica po šalici, 1 žlica meda po šalici i gustina otprilike 1 ravna žličica po šalici ili čak i malo manje s malo mlijeka da se napravi smjesa kao za puding i onda se to ukuha u kipuće mlijeko. AKo je pregusto, dodam još malo mlijeka. Poslužuje se sa šlagom i posipa s malo cimeta. Vruća čokolada od čokolade za kuhanje mi je preslatka.