Kod te bajadere sam malo zeznula jer nisam imala odgovarajuću vrećicu pa sam valjala u vrećici od 5 l i prepolovila je na pola da dobijem po dvije kore od svake boje. Ispala mi je cjelokupna malo pretanka, ali ajde.
Bilanca:
Orah bombice su mi super, mada sam mislila da će mi ispasti katastrofa s obzirom da sam prtljala pri izradi. I mojima je jako jako fino!
Čokoladne zvjezdice (odn. u našem slučaju srčeka i zvijezde repatice jer nisam mogla naći izrezivače u obliku bora

) su prefine čak i meni koja baš ne volim kekse!
Gingerbredići su ispali super, jedino su mi malo nedovoljno slatki i začinjeni (kombinirala sam sa svojom nekom mješavinom začina, ali nisam stavila dobre omjere, a i smanjivala sam šećer te med dodavala odokativno

).
Vanilin kiflice s bademima su ok, zvjezdice s cimetom sam malo prepekla pa su rumenkaste odozgo (meni osobno je tak i finije, ali ne izgledaju kako bi trebale).
Trokutići s narančom i čokoladom su ok, s kokos roladom baš i nisam zadovoljna i mislim da je to zato što stavljam maslac, a ne margarin u kremu pa se ne da lijepo rezati, odn. nije dovoljno čvrsta pa se muzga.
Napravila sam i kolač od kestena s karamelom i narančama, no nikako mi se ne sviđaju oni smrznuti kesten-blokovi, preslatki su

.
Glazuru od šećera za rozen-tortu jedva sam razmazala kako se brzo stezala.
Usput sam napravila nekakav fudge s kandiranim i orašastim voćem, par kuglica od mrkve, malo šljiva punjenih bademima pa umočenim u čokoladu te kokos kuglice. Ništa više ne radim, a dio ovih kolačića koji se ne peku stavila sam u škrinju za neku drugu skorašnju prigodu.
I najgore od svega - više mi se ništa od toga ne jede jer sam sve degustirala tijekom pečenja

.
Mišonja 03.09.2003.