Sada je: 25 kol 2026, 19:46.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

apeitheia je napisao/la:tako sam i ja manje vise vidjela,a tesko je ista naci na netu i po forumima...nemam jos ginekologa u osijeku,pa i to jos moram...u osijeku nema opce anestezije,zbilja se nadam da u zg daju opce

Uglavnom neidi ni slucajno na SV.DUH jer podpisujes ugovor na anesteziju a oni ti je ne daju (znaci dobijes dolje injakciju da ne osjetis ali nikoga ne uspavljuju i sve cujes, sve vidis, strasno su grubi i neljubazni, imaju ruzne komentare za zene koje rade abortus i da dalje ne nabrajam) jako jako jadno i ruzno
ja sam dobila sepsu pa me nisu smjeli uspavat zbog temperature i tresavice i nikome nebi pozeljela kiretazu na zivo, nije istina da ne osjetis i da ona injekcija djeluje ja sam skakala po stolu i urlala. Neznam kako je kad se to radi dok je plod cijeli jer je moj bio vec dugo mrtav prije nego sam dobila temperaturu ali nedaj se na stol bez da si uspavana! Zelim ti svu srecu i da se sto bolje oporavis

Bubidea je napisao/la:ape
nemoj se obazirati na dusebriznice, jasno da ti je odluka teska, svatko ima svoje razloge, kako za abortus, tako i za bilo sto u zivotu i tko smo mi da sudimo.
sigurna sam da svatko od nas ima dovoljno smeca u svom zivotu, pa bi bilo super prvo to pocistiti

.

pa ti jedino preporučujem kondome za ubuduće.
).

Bubidea je napisao/la:ape
nemoj se obazirati na dusebriznice, jasno da ti je odluka teska, svatko ima svoje razloge, kako za abortus, tako i za bilo sto u zivotu i tko smo mi da sudimo.
sigurna sam da svatko od nas ima dovoljno smeca u svom zivotu, pa bi bilo super prvo to pocistiti

apeitheia je napisao/la:na tu komotnu stvar sam alergicna,a pilule ne smijem zbog migrena,pokusala sam pazit na plodne i neplodne dane i zaustavljeni snosaj.znas,nsu svi isti i ne pase svima sve.trazili su mi pilule koje smijem uzimati ali jos nemam uspijeha.pa odi moraliziraj nekom drugom znas.ako moja mama nema potrebu govorit mi sto ti govoris,ne znam sto ti to treba u zvotu.ili je to ono sto nemas.zivot.
nemam ga, dušo, živim ga samo kroz tvoj topic.
.
jer ti ovdje ne pišeš o nečemu što ti se jbg desilo, nego je ovo tvoj life style (procjenjujući po postovima koje si pisala).ja sam ovdje trazila pomoc i pomogli su mi i zbilja vam svima hvala i zbilja mi je tesko,ali ne dam da me nazivcira jedna od ''pozitivnih'' i ''dobronamjernih'' osoba dan prije zahvata.
.
Post 21,6ape je napisao/la:na tu komotnu stvar sam alergicna,a pilule ne smijem zbog migrena,pokusala sam pazit na plodne i neplodne dane i zaustavljeni snosaj.znas,nsu svi isti i ne pase svima sve.trazili su mi pilule koje smijem uzimati ali jos nemam uspijeha

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.