Sada je: 11 lip 2026, 17:33.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
ring je napisao/la:Mi smo negdje sa 10-11 mj. upogonili sljedeću autosjedalicu.

ivana7997 je napisao/la:do prvog rodjendana, odnosno 9 kg, odnosno samostalnog ustajanja

ali se svejedno 13 mjeseci vozio u jajetu, dok ga nije prerastao kilažom. što se visine tiče, imao je još koji cm fore

) Nisu još samostalno hodale.
Naša je bila vrhunska po sigurnosti, ali zbilja je uska i kratka, stvarno ju je preraso prebrzo. Vidim da su noviji modeli nešto širi (unutrašnjost je drugačije napravljena), pa se ipak može koristiti duže. AS je bila JANE STRATA, model 2008/09
TinkiVinki je napisao/la: glava ne izlazi preko ruba zaštite za glavu. Jer onda ni to nije dobro.
ring je napisao/la:TinkiVinki je napisao/la: glava ne izlazi preko ruba zaštite za glavu. Jer onda ni to nije dobro.
čak glava mora biti 2 cm ispod ruba, jer se navodno kod sudara glava podiže za tih 2 cm.
Zaboravila sam to dodati...
ring je napisao/la:TinkiVinki je napisao/la: glava ne izlazi preko ruba zaštite za glavu. Jer onda ni to nije dobro.
čak glava mora biti 2 cm ispod ruba, jer se navodno kod sudara glava podiže za tih 2 cm.

ako mu dam poriluk u ruke on je miran kao bubica.dok druge mame nosedjeci igracke za voznju ja u torbi imam poriluk...

Nikky je napisao/la:uh, moj sin mrzi autosjedalicu i uvijek je borba oko toga... jedino sto nas spasava je poriluk!ako mu dam poriluk u ruke on je miran kao bubica.dok druge mame nosedjeci igracke za voznju ja u torbi imam poriluk...
![]()
![]()
sa godinom dana idemo u obrnutu...mrzim poriluk...

po visini. 

danijela81 je napisao/la:Mala Bornica, sa 71 cm, pa čak ni sa 80 cm, nikako ne može biti prevelik za 0+ (AS do 13 kg).
V. je bio daleko viši, i teži kada smo ga prebacili u veću As.
probaj ga malo bolje namjestiti, da mu guza bude što dublje u AS. ako nogice ima skvrčene, i čini ti se da mu je neudobno, to nema veze, svim bebama je tako u toj AS
. nije mi palo na pamet spustati ga Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.