Sada je: 12 kol 2026, 18:36.
Moderator/ica: nadicab

camelia je napisao/la:http://www.dubrovacki.hr/clanak/34700/igre-i-ples-uz-djeda-bozicnjaka
evo moje Petre......

bubamaric je napisao/la:Sretna Nova godina svim ljepotanima i ljepoticama!![]()
![]()
Domimama cestitam od srca.... kako idu dani ? Ja se polako blizim istoj odluci,al taj glupi strah uvijek vreba negdje iz prikrajka..... Da li sad ginekolog zahtjeva da odradis sve moguce i nemoguce preglede, amnio.... ili ide kao i svaka drugo trudnoca? U razgovoru sa gin, svaki je rekao moras amnio, moras ovo ono....,a ja nisam sigurna da bi radila npr amnio... pa me zanima kako to tamo ide...
. po UZV je sada sve ok. tocno je i po UZV i po ZM u terminu - nuhalni je bio ispod 1mm. nekako imam dobar feeling i ostat cu na tome.

bubamaric je napisao/la:Medicinske sam struke, pa znam sve o amnio, duoble, triple... samo me zanimalo kako sad u praksi ide, rade li ginekolozi tu pritisak, oslanjaju se na 3D -4D UZ...Ma naravno da imas dobar feeling, nema razloga da ne bude sve ok ...![]()
A bas to ... treba samo prelomiti jedan dan.....

godinica

Ireeeena, oglasi se pliz, ja nista nisam razumjela, stalno mi to spominju, a kad ih zamolim da mi objasne samo me posalju vani

Sad sam vidjela da je trebao ici na neku operaciju...

bubamaric je napisao/la:A jel ko od vas morao cuvati trudnocu kad ste nosili kosooke andjele ? Ja jesam i to strogo mirovanje od 4.mj do kraja... zbog otvaranja i prijeteceg abortusa, kasnije prijevremenog poroda... E sad postoji verzija da je to zbog moje gradje, materice, organizna.... ,a postoji verzija da je to zato sto je bila down.... Mirovanja se bojim... kako uz haharicu mirovati , bez baka servisa kojih nemamo

bubamaric je napisao/la:A jel ko od vas morao cuvati trudnocu kad ste nosili kosooke andjele ? Ja jesam i to strogo mirovanje od 4.mj do kraja... zbog otvaranja i prijeteceg abortusa, kasnije prijevremenog poroda... E sad postoji verzija da je to zbog moje gradje, materice, organizna.... ,a postoji verzija da je to zato sto je bila down.... Mirovanja se bojim... kako uz haharicu mirovati , bez baka servisa kojih nemamo

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.