Imam curicu staru 6 i pol tjedana.Sa nekih 2 tjedna života na tjemenu se pojavio vaskularni hemangiom.Sa njena 3 tjedna života bili smo kod kirurga dr.Barčota iz Klaićeve koji je rekao da za sada ništa nećemo dirati,da pratimo da ne počne rasti i mijenjati strukturu tj. dizati se. Na tjemenu je veličine 1x1,5 cm.E sad, naša hemangiom ne raste al se uzdigo površinski....Doći do doktora je nauka (preko uputnice i bolnice se čeka 2,3 mjeseca).Pri smo pregled obaili u privatnoj poliklinici,ali da nam opet uzme 350 kn da je pogleda na 2 sekunde ne znam...još uvijek razmišljam...A s druge strane naravno da me strah za nju.Iako čitam da mnogi svoju djecu nisu dali pod nož,pod anesteziju i čekali su ,a hemangiom se povukao.Mene je strah tako malo bebicu dati uspavati,pa me zanima ima li tko slična iskustva? Jeste li liječili to ikako ili čekali? Skidali laserom i kada?
Također,voljela bih i po drugo mišljenje otić,ali ne znam gdje.Ima li tko iskustva s nekom drugom bolnicom? Rebrom možda?
Nadam se da će se netko javiti i pomoći!! Hvala vam!!

Mislim da je pregled kod njega 200 kn
Puno hvala.
, tak da ih za sad samo nadgledava...Dosad smo 2 put bili na kontroli. U 5.mjesecu nam slijedi nova kontrola pa se onda javim ukoliko nam slijedi odstranjivanje.