Tko želi, naći će načina.
Ja sam rođena i živim i radim u Zagrebu.
Na posao, kao najbržom opcijom, idem vlakom (sve zajedno traje 45 minuta). Meni se to tvoje selo čini kao predgrađe tog tvog gradića.
Sada je: 30 tra 2026, 03:05.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

), mislim da za dijete nema ljepseg nego odrasti na selu, u priordi, slobodno...bez betonske đungle i straha od velikih prometnica i prometala. Meni se čini da ima još dosta vremena do polaska u školu i da su prve godine ljepše djetetu na selu, pogotovo ako je okruženo obitelji.
i kad sam se vratila doma ,bilo mi je teško ispočetka, stalno sam vagala, ZG- moj manji gradić (50tak km od Zg) ,no kad smo se vjenčali, dobili cure ,debelo je prevagnuo moj mali gradić i drago mi je da je tak ispalo.
Cijeli život živim u gradu od 80tis.stanovnik, ne jako daleko od Zg i to u centtru centra,dijete sa asfalta u pravom smislu riječi,koje nije imalo familije na selu.Po udaji isto selim u stan u centru centra i tu ostajem dok nisam zatrudnila
,škola postiže odlične rezultate i ja ne vidim razliku u odnosu na djecu mojih prijatelja u gradu i nekad mene .Ivy26 je napisao/la:Ponekad mi fali obavljanje nekih rutinskih stvari pješice,ali hej, da živiš u gradu kao Zagreb opet dođeš na ovo moje (vožnja autom) koja sam sad na periferiji
Imamo poveći vrt, al šume i livade okolo baš i ne, bar ne one bez prometa, ulica nam je općenito prometna jako.

upravo to, i ako rasteš u takvom okruženju svojih roditelja,obitelji gdje je to normalan tema razgovora ,a ne san ko nekada samo za gospodu ,onda nema veze da li si u gradu ili selu.Ja sam odrastala s činjenicom da ću ići na faks, to mi se podrazumijevalo, i sve je bilo usmjereno u tom smislu. I s mamine i tatine strane su generacije fakultetski obrazovanih ljudi i to mi je bilo tako normalno.
.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.