ja cu sa ovim svojim CZSSom posijediti i dobiti zivcani slom! poludial sam danas!prije par tjedana sam bila kod soc.radnice i objasnila da bi se ukljucili u program sa senzornu integraciju u Silveru i veli mi da se javim u prijemni ured i da donesem papir od silvera u kojem mi pise sto treba..(ko da joj nisam donijela vec prvi put)..i odem ja tako danas...sa adrianom...u prijemni ured..a ona mi veli da trebam ici soc.radnici!!!da ne velim kako to nije jednostavno jer imam adriana i trebamo se snalaziti s preprekama,kroz uske sobice prepune kutija,kroz jedna pa druga vrata,pa preko kabla razvucenog po podu..pa zaobidi dvije tajnice koje se tam nes natezu kod ormara...a on sepa...aaahhhhhgrrrr!ja ju pogledam i velim ona nas je tu i poslala..pa ju ova zove pa veli da ipak odemo do soc.radnice a ako nas posalje
natrag k njoj da joj kazem tocno sta treba!!!a njih dvije se telefonom dogovaraju a maltene u istom hodniku!a nas bi setkarale!pa zar to nije da dobijes infarkt!dodemo do soc.radnice ona naravno pojma nema sta hocemo,kao sto nije znala ni prvi put..pokazem joj isprintan mail od silvera u kojem pise sto mi treba (to joj nisam ni trebala pokazivati,to je mail upucen meni,ali dobro)..i opet ne kuzi..sto tocno treba?ja velim vec luda-'doslovno to sto pise,od rijeci do rijeci..eto,bas tako kako pise...rjesenje za inicijalnu procjenu itd...imate tu mail i broj telefona,nazovite ih pa ih pitajte sta vam nije jasno'..al njoj ne radi kompjuter..pa oce zvat,pocne pricati ,pa joj se prekine veza!!!!pa totalno zbuni zenu s druge strane zice (u sliveru)..'treba mi ovo,a ne ne treba mi ovo..cekajte,cekajte,dajte mi to posaljite,a ne ne mozete,dajte faxom,a ne...nece mi to pravnica priznati'..pa nema pojma sta tradi!pa veli da odemo skupa u prijamni ured!!!!opet!pa oni nisu normalni!tesko mi je jer navlacim adriana a njemu je vec dosta svega i samo cendra da oce doma..pa da ispunim neki papir..nasred hodnika!i da donesem jos sto papira (koje vec imaju valjda 50 istih kopija-nalaz i misljenje,med.dokumentacija,rodni list..bla bla..ali tesko je pogledati u drugi spis)

onda veli 'dobro,budem ja to izvadila iz spisa'
ugl tumaci mi da je adrian vec ostvario pravo na povremeni boravak....to je ono sto smo trazili psa..pa rekoh,necemo mi nigdje boraviti..pas ce doci k nama doma i biti ce kod nas..end of story..ali ona ne zna da li mi istovremeno mozemo koristiti i jedno i drugo pravo-ovo da dobijemo terapijskog psa i da idemo tamo na program senzorne...
pa jel vi imate takvih problema???ja vec ludim!