Sada je: 27 kol 2026, 00:18.

HITNO - PEDIJATAR ZA CIJEPLJENJE!

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

HITNO - PEDIJATAR ZA CIJEPLJENJE!

PostPostao/la TinkiVinki » 10 sij 2012, 18:34

Nakon skoro godinu dana stalnog odgađanja zbog sto i jedne stvari (prehlada, antibiotik, kašalj, ljeto pa ne cijepe, pa bronhitis, antibiotik...bla-bla-bla), konačno je mali zdrav i treba se cijepiti (6u1) i sad nema naše pedijatrice!!! :gaah Primaju se samo hitni slučajevi....poludit ću, kod njega je svaki puta pitanje dana kad će opet navući virozu i opet sve pada u vodu. :/
Zvala sam privatne poliklinike, ali nitko ga neće primiti jer ja imam svoje cjepivo (u ljekarni je napodignuto, plaćeno). :roll
Jasno mi je da ima svakakvih neodgovornih roditelja, ali nije pomoglo moje uvjeravanje da znam kako se prenosi cijepivo (hladni transport). :ajme

Ima li netko (privatnog ili ne) pedijatra koji bi mogao primiti dijete samo na cijepljenje?!?!
(područje Zagreb i bliža okolica)
slika
slika
TinkiVinki
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: HITNO - PEDIJATAR ZA CIJEPLJENJE!

PostPostao/la plavooka12 » 11 sij 2012, 10:29

koliko sam upoznata, cijepljenje vrši samo djetetov pedijatar!
nadam se da ćete izdržati još koji dan bez viroza dok vam se dr. ne vrati u ordinaciju.
plavooka12
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: HITNO - PEDIJATAR ZA CIJEPLJENJE!

PostPostao/la TinkiVinki » 11 sij 2012, 13:37

Riješeno, cijepila ga je dežurna pedijatrica. :yess
Njegove pedijatrice neće biti još tjedan, dva, a toliko nema šanse da izdrži zdrav jer u ponedjeljak kreće u jaslice. :ajme
Cijepe i svi privatni pedijatri, ali pod uvjetom da se kod njih i kupi cjepivo. Tako da ne cijepi nužno samo djetetov pedijatar (iako je to najbolje i preporučljivo).
slika
slika
TinkiVinki
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.