živite u HR? BOme bi i ja ostala zatečena iako mi lijepo zvuči, ime mi je "prestrano".
Pored ovih imena kao neuobičajenija upala su nam u oko i sljedeća imena: Viggo (dva dječaka), Rio (dva dječaka), Come, Džan (dva dječaka), Gentijan, František, Inel, Indi, Hiro, Eldar, Ehem, Egon, Koja, Kian, Khan, Erol, Lole, Kaan, Jusuf, Kanai Ke Ze, Orges, Nehat, Niklas, Nardi, Rinor, Resul, Ravi,Maicol, Madox, Lukaljoni, Mišel, Minir, Mikele, Mićo, Sokol, Taulant, Ujar, Veselić, Veselko i Altin.
....
Među neuobičajenija imena koja je dobilo više djevojčica možemo navesti: Nea (11 djevojčica), Erin (osam djevojčica), Ajla (osam djevojčica), Uma (pet djevojčica), Noemi (pet djevojčica), Zita (tri djevojčice), Ruta (dvije djevojčice), Ajna (dvije djevojčice), Luka (dvije djevojčice) i Kanita (dvije djevojčice)
Imena nekih djevojčica su iznimno rijetka ili gotovo jedinstvena na našem području poput: Klelia, Kayah, Lući, Lexi, Lemis, Leeloo, Lee Lu, Erlisa, Erleta, Elvisa, Genovea, Freja, Fikrije, Astrid, Aysela, Ashanti, Biona, Chanel, Ejšan, Đastina, Durar, Zo°, Zerina, Zenepa, Toma, Timea, Tirsa, Tipi, Yuxi, Talestra, Šenaz, Sidny, Orka, Marilu, Marsone, Modita.