Sada je: 28 kol 2026, 01:13.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

!Tako će brojni pacijenti svoje liječnike opće medicine, stomatologe te specijaliste ginekologije i opstetricije od Nove godine morati potražiti na sljedećim lokacijama: Kruge 44, Martićeva 63a, Vrbanićeva 6, Kneza Borne 6, Mirogojska 11, Trg Petra Krešimira IV 6, Laginjina 16 i Kumičićeva 5
ali je skroz ok

navodno je neko ministarstvo kupilo tu zgradu na Trgu žrtava fašizma

prilično se visoko drži u odnosu s ženama, jako malo će ti toga reći i ako ju pitaš, a dok ne pitaš, neće ni to... govori sebi u bradu i vrlo je tiha i odrješita, a što se stručnosti tiče, tu je ok, ne mogu reći neku negativnu stvar o njoj, tipa da me je zanemarila u čemu i sl... a vodila sam 3 trudnoće kod nje, tako da smo se nagledale... uredno te upozori i pita sve ono što te mora obavijestiti, koje ćeš testove raditi kroz trudnoću i koliko koji test dođe i kad se kroz trudnoću radi, čak smo imale i jedan mali razgovor (ako se to tako može nazvati) o spirali koju je ona preporučala (skoro pa inzistirala), a ja na kraju odbila jer sam dojila i dojim... ma, ne znam, ginićka ko ginićka... za razliku od dr. marije gregov (prije nje) koja je bila divna, s njom sam prošla i jednu vanmaterničnu i pokušaj začeća i ona je potpuno drugačija osoba, topla, nježna, uvijek nasmijana i vesela... ali, na kraju ti to dođe na isto, pregled je pregled... ostalo su nijanse
hvala ti. imam za smislit se do ponedjeljka. nadam se da ću pametno smislit.

ivana7997 je napisao/la:vrijedi taj broj, ali samo ako zoves u radno vrijeme.

mimi321 je napisao/la:Sve studentice![]()
Miki a gdje je Topalović odselio?

raćenje visokorizične trudnoće - to mi baš nije jasno zašto, ali, nisam ju pitala, jer sam to doma tek skužila.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.