Sada je: 10 kol 2026, 10:22.

hlače za mršavice - školarke

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: hlače za mršavice - školarke

PostPostao/la lastavica » 22 sij 2012, 23:29

o, i mi smo majstori u nošenju robe 2-3 broja manje. Ima dvoje tajice još iz vrtića i te joj super stoje i niš ne plešu.
Ako ih preraste, a još se ne raspadnu od pranja šaljem ti ih Dugo :zivili

Što se tiče težine uvijek smo bili na niskim percentilama. No ona nije ni visoka pa je u svojoj generaciji uvijek i najlakša. Početkom školske godine su se mjerili u školi i imala je najmanje kila. Druga iza nje ima dvije kile više. A ima još tri djevojčice otprilike njene visine. Eto statistika potvrđena na razredu.

No vrati ću se malo na odjeću :D Mi tek unazad godinu, dvije ne nalazimo odgovarajuće hlače :dunno

Kalea, te keperice su na onom odjelu iznad 128 ?
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la kalea » 23 sij 2012, 00:13

Lastavice, da, vel.134. Ali, sad kad vas bolje čitam, moram reći da moja cura ipak ne spada u pero laku kategoriju, ona je visoka za svoju dob, a centili težine su joj za 20 manji od centila visine. Svejedno joj je hrpa hlača preširoka u struku, jer je po dužini prerasla vel. 128, a u struku bi joj bile dobre i one za 6-7god.
kalea
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la skorpionka » 23 sij 2012, 00:59

kalea je napisao/la:Lastavice, da, vel.134. Ali, sad kad vas bolje čitam, moram reći da moja cura ipak ne spada u pero laku kategoriju, ona je visoka za svoju dob, a centili težine su joj za 20 manji od centila visine. Svejedno joj je hrpa hlača preširoka u struku, jer je po dužini prerasla vel. 128, a u struku bi joj bile dobre i one za 6-7god.

To je druga kategorija, to ja imam kod starijeg sina, ali to je kikiriki u odnosu na ove pero lake :lol
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.