Sada je: 17 tra 2026, 17:49.
Moderator/ica: nadicab

pun je komentara o tome kako je neka žena/djevojka wow, keksi, zgodna, joooj ajme , ufff ..

MAJA Skopje je napisao/la:Opa bas interesantno gradivo. Kako li ce se muski sami snaci???
kao i inače ...

- krenuli sa padežima i moš si mislit kak je njemu to lako popamtiti - nominativ, genitiv bla bla pa pitanja za živo i neživo ... ( ajd za to sam mu napravila memory kartice ) .. Napravim mu listiće za provuć razne imenice kroz padeže i u copy /paste zaribam i ne promijenim upitnu rečenicu .. Napišem rečenicu " Mama pleše. " ali mi od prethodnog primjera( Petar pjeva. ) ostalo pitanje Tko pjeva? ... umjesto Tko pleše? .. rješava Jan: pročita rečenicu Majka pleše. Pročita pitanje Tko pjeva ? i veli : znam da majka pleše al stvarno ne znam tko pjeva ?
Veli MM : dobro da ti nije napisao Severina ili Rozga ( i to je nominativ jednine)
- makedonski nema padeža - zar ne ? )

nadicab je napisao/la:ne. mi učimo po starom poretku![]()
Znam da je bilo pokušaja da se poredak promijeni, ali ipak nije.
A kako vam idu perzijsko grčki ratoviAjme koliko podataka: od godina do imana vojskovođa.
A da u konačnici nema podvučene posljedice tih ratova
u kojem je naglasak na to tko se zakačio, zašto se rat vodio a što je bio povod, kako su se Spartanci isprva ponijeli ko .izde, kako se stvar odvila na Maratonu, , što se poslije dogodilo u Termopilu a što na Salamini .. kakve su bile vojske, kako je manja izdevetala veću ...
(jos!)

. baš mi je u nedjelju pričao kako je bila emisija o spartancima, što sada uče u školi, tako da zna 10 puta više podataka nego piše u bilježnici. 

Majo - ti se tu ne petljaj - makedonski nema padeža - zar ne ?

jer to znači još dodatnog učenja ili
za samouvjerenost
za samouvjerenost

svima, tko se nas još sjeća? Nije me stvarno dugo bilo na forumu
) ali ovih dana me opet vuče natrag pa se nadam da nas primate
Redovna škola, poseban razred, 4 učenika, učiteljica i pomoćna učiteljica koje su predivne. Nakon mučnog isčekivanja što će i kako će biti i da li će uopće biti, ispalo je super. Još smo u fazi upoznavanja i prilagodbe i nema nekog presinga s gradivom, tako da nam je baš lijepo.
svima
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.