šta mora osim sjajne slike imati?
reciver i snimalicu, s usb ulazom, dakle da ga mogu prištekat na vanjski hard i da pleja sve formate
(i da čuva djecu i kuha ručak usput, al to nije uvjet
)Sada je: 10 kol 2026, 14:25.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
)

Kod mene, na mojoj zračećoj plazmi internet TV znači da se možeš preko TVa i rutera spojiti na internet, pa imaš recimo neke aplikacije, pa youtube, pa hrpu internet radija - e to je nešto što je odlčno.

skorpionka je napisao/la:Kod mene, na mojoj zračećoj plazmi internet TV znači da se možeš preko TVa i rutera spojiti na internet, pa imaš recimo neke aplikacije, pa youtube, pa hrpu internet radija - e to je nešto što je odlčno.
Jes vala, ovo mi doma obožavamo, youtube uvijek gledamo na veeeeeelikom ekranu, pa onda razne internstek aplikacije prognoze vremena, pa internet radio, to je skorz fora. Ako telka nema taj internet tv, onda se to da riješiti i preko HD playera koji ima tu opciju. hd player spojiš s ruterom i onda ti je isto ko da imaš tu internet TV opciju. Tako da je onda plejer spojen na tv i ujedno je u kućnoj mreži pa isto tako moš preko mreže gledati bežično i ono što ti je na laptopu i kućnom kompu npr., ne moraš prebacivati na eksterni disk.
)
hoću reći da u tom slučaju Tv ima samo ulogu monitora.skorpionka je napisao/la:Zašto bi mi internet ovisio o provajderu? Imam pristup internetu, a hoću li gledati yotube na laptopu, desktopu ili na velikom ekranu od tv-a ovisi samo o tome imaš li načina da tvoj TV bude nekako spojen i ima pristuo mrežihoću reći da u tom slučaju Tv ima samo ulogu monitora.

mirbi je napisao/la:S pozicije osobe koja još ima TV sa guzicom, ovo mi izgleda ko strani jezik.

majstor popravio staru, hdb i mp nije bio onaj kvar na kojeg je sumnjo.
nadicab je napisao/la:e, da, naš TV može čitati vanjski hard s filmovima, a kod kume može iščitavati samo fotografije, pa ona jadna gleda snimljene filmove preko laptopa kojeg spoji na TV, a mi direktno s harda.
Stoga, obrati pažnju i na to. To znači da USB ulaz trab podržavati i JPEG/MP3/ HD Divx
I kako je moj sin slabovidan, gledala sam da ima što veći kontrast (min 500.000:1) i da svjetlina ne bude ispod 500
evo, moj ima ove specifikacije http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-3d-televizori-42LX6500.jsp i prezadovoljna sam s kvalitetom slike i mogućnostima:
- slušamo radio na njemu
- gledamo sve formate filmova
- slika ima dubinu
- boje su fantastične
- imamo internet
- 3D još nismo isprobali, ali to mi nije napeto
patkica je napisao/la:kad već picajzlamo, nije bitan toliko mp3, nego mpeg4 - znači da će ti usb čitati hd formate. znači dobiješ na stic film u hd formatu, i moći ćeš ga gledati
) palunkica je napisao/la:Kod mene, na mojoj zračećoj plazmii

ali nisam zažalila, inače sam ga po drugim dućanima vidjela preko 1500€S pozicije osobe koja još ima TV sa guzicom, ovo mi izgleda ko strani jezik.

mirbi je napisao/la:S pozicije osobe koja još ima TV sa guzicom, ovo mi izgleda ko strani jezik.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.