Sada je: 10 kol 2026, 07:27.

)

a znala sam da je šalicu kave napravila boysmama, ona je stvarno stručnjak za tičino 

, prekrasan je, krema je mrak, a slika je divna 

Mirci je napisao/la:kranjice, cestitam, prekrasan je, krema je mrak, a slika je divna

sumnjala sam na tebe ali i solea mi je bila sumnjiva 

), a pogodila sam i čiji su bili nutelići i švarcvaldići
.

sandram je napisao/la:Vise nikada na forumu necu reci da sam pravila muffinejer ono sto ja pravim je u usporedbi s ovim nula, zero. Ove fotke i recepti... svi su me ostavili bez rijeci.
Cure moj duboki
ali ostaje na tome 
Olivera je napisao/la:Predivnih recepata ima, i nekako se slazem sa folne, nebi da se brukam

baš mi je bilo teško se odlučiti jer mi je sve izgledalo super i sve bi probala.
.
moj naklon i za ideju i za izvedbu.snowwhite je napisao/la:boysicesumnjala sam na tebe ali i solea mi je bila sumnjiva
![]()
meni to fino izgleda, i bio mi je izazov svladati ga, al za jesti mi nije doživljaj pa sam ostala na onih par dječjih tortica, vjerujem da ću napraviti i još pokoju, klince silno veseli 

ovi su bili i moj favorit
definitivno već idući tjedan-dva su u mojoj pećnici i šprici 
izgledaju savršeno sočni, a i dulce le leche... i ostale cure, stvarno ste ovaj mjesec bile nenadmašive... toliko sad novih recepata za isprobavanje
Solea je napisao/la:boysica, ono u šalici je ludo, ludomoj naklon i za ideju i za izvedbu.
tako neodoljivo izgledaju...
.
! Mislim da nas je sve ocarala krema s narancom
.
. 
ja sam isto Soleine sve pogodila iz prve, očito već kužim njen stil fotkanja 

one prve, crno-bijele i ja jako slično pravim, jako su fini.
žlicom sam joj presudila

i cestitke pobjednici

, došlo mi je da se i prijavim s cheesecake cupcakesima s borovnicama, po nekom receptu iz novina koji sam sad našla i na netu (http://jurnebes.blogspot.com/2011/12/cheesecake-cupcakes.html), ali lijenost je bila jača
anlan je napisao/la:super su vam muffini i cupcakesi, došlo mi je da se i prijavim s cheesecake cupcakesima s borovnicama, po nekom receptu iz novina koji sam sad našla i na netu (http://jurnebes.blogspot.com/2011/12/cheesecake-cupcakes.html), ali lijenost je bila jača

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.