Evo nama se bliži prvi roćkas i godina dana dojenja ( sina dojila 20 mj.), pa jedno pitanjce-za razliku od brata curka nije baš neka cico-ovisnica-evo s godinu dana doji 3, max 4 puta u 24 sata
( on je u to vrijeme dojio 9 puta po noći plus još barem 3-4 po danu!), ja bi ju htjela dojiti barem koliko i njega, pa i duže, recimo do 2 godine,ali me strah da zbog tog rijetkog dojenja uskoro bude kraj...Opcija da joj češće nudim, pa da navuče mlijeka baš i ne pali, jer je veliki gurman i jako puno jede "normalne" hrane tak da i kad joj ponudim, ak nije gladna /žedna nema šanse da prihvati....tak je i od početka, ak neće cicu nema tog trika koji bude ju natjeral da prihvati...
uglavnom pitanjce je dal ima još netko ko je imao tak nezainteresiranu bebicu za dojenje i ipak izdržao dojiti do 2 godine da me malo utješi?

.Ona je izgleda lijepo prihvatila dohranu i sisa onoliko koliko joj je dovoljno.
Moja mrva zna reći sika,kad se spremamo na dojenje viče iz sveg glasa "cice,cice" 
preslatko!!
kod nje ne pali-njoj ispred nje moram stavit nekaj konkretno za pojesti

al znam da ce i to proci.
kad cuju da M jos doji kazu da je previse i da je polako odvikakvam,a meni tako zao ja bih je dojila do skole
sta drugi kazu.
Inače u početku dojenja je teško prihvatila desnu ali smo prebrodili to.Sisala je ona nju cijelo ovo vrijeme dojenja ali ne tako slatko kao lijevu. I starija mi je isto odbijala desnu i od tada mi je ta sika manja