Sada je: 10 kol 2026, 13:43.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

.Mi smo kupovali par godina dok smo bili blizu Dolca, ovako dođemo prekasno na plac pa je već uglavnom sve rasprodano. Meni je sve bili ok, s tim da nije savršenog oblika i sl.
.
IINA je napisao/la:Je l vi vjerujete u to EKO???
Mislim da je malo prevelika klijentela da bi još
uvijek bilo eko.![]()
Možda je počelo tako, ali sad iskreno sumnjam u to.

Vindaloo je napisao/la:da vas dodatno rastužim s pojmom "domaće meso".. m bio na terenu po slavoniji, obišao jako puno gospodarstava. veli da sve junce (ne telce, toga nema više, ovo što vam prodaju pod teletinu je mlada junetina) dopremaju iz mađarske i rumunjske i dovoljno je da su 21 dan u hrvatskoj kod nekog na "hranjenju" i dobiju certifikat domaćeg mesa

IINA je napisao/la:Je l vi vjerujete u to EKO???
Mislim da je malo prevelika klijentela da bi još
uvijek bilo eko.![]()
Možda je počelo tako, ali sad iskreno sumnjam u to.

kurtizana je napisao/la:Vindaloo je napisao/la:da vas dodatno rastužim s pojmom "domaće meso".. m bio na terenu po slavoniji, obišao jako puno gospodarstava. veli da sve junce (ne telce, toga nema više, ovo što vam prodaju pod teletinu je mlada junetina) dopremaju iz mađarske i rumunjske i dovoljno je da su 21 dan u hrvatskoj kod nekog na "hranjenju" i dobiju certifikat domaćeg mesa
Naravno. Kao što se i neka ulja uvezu kao sirovina, prepakiraju kod nas u bočice, za sirovinu se nabavi eko certifikat, i onda na bočici piše Hrvatski eko proizvod. Hau jes nou

pčelica_maja_23 je napisao/la:kolko je poštarina?
ima li itko u udaljenim dijelovima RH koji naručuju od Severa?
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.