Sada je: 06 kol 2026, 14:52.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
mamashnita od noje je napisao/la:ova ce ti moderatorica samo reci ovo:
ne valja nijedan. kupi zivin. dok jos mozes.

snowwhite je napisao/la:da ima odstupanja, ima. i za sigurno mjerenje uvijek uzimam živin
snowwhite je napisao/la:edit: kod malenih živin u guzu. ako ima temperaturu živa skoči za minutu

u guzi nismo nikad uspijevali 
Da, moraš se malo ispraksirati i dobro ga namjestiti u uho, i priznajem da mi je bilo manje važno je li toliko precizno mjerenje da vidim je li temperatura 38,3 ili 38,4, bitnije mi je bilo vidjeti da je povišena i uočiti trend - raste li ili pada a u sekundi mjerenja to je bilo moguće.

mamashnita od noje je napisao/la:ova ce ti moderatorica samo reci ovo:
ne valja nijedan. kupi zivin. dok jos mozes.
.Barbi je napisao/la: priznajem da mi je bilo manje važno je li toliko precizno mjerenje da vidim je li temperatura 38,3 ili 38,4, bitnije mi je bilo vidjeti da je povišena i uočiti trend - raste li ili pada

Liv Tyler je napisao/la:E sad ja neznam radim li krivo ili nešto ne štima ali ne mogu nigdje otvoriti ni jednu stranicu sa braun proizvodima.![]()
Otvara mi se omron, beurer i kvantum-tim toplomjeri.
Imaju li ovi kakvih sličnosti s tim braunovim?

ovladala Braunovim ušnim (već smo u više navrata pisali o njemu, i hvalila sam ga, ali i dalje stoji da je super samo da detektira ima li dijete temperaturu što puno znači kod manje djece, noću i sl.)
, ali živin je jedini siguran želim li vidjeti kolika je zaista temperatura na koju treba ili ne reagirati.
.
, no ja tipujem na njega samo kao na dobru rezervu za detekciju.Ali upravo za ove situacije kad je dijete jako uznemireno, bolesno ili spava. Kad želim na brzinu provjeriti da li je temperatura u padu nakon lijeka ili je u naglom porastu u slučaju nečega drugog.
Ako me razumijete.
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.