Sada je: 09 kol 2026, 15:06.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

a zastupnik za Hasbro je (bio) TL, dakle, tražim u nemogućoj misiji otprilike (pregledala Muller na Trgu, u CC-u, One2Play u CC-u, tamo pak vele da nema ni u jednom njihovom)

) ali baš elektronsko bankarstvo (i da, na hrvatskom), dakle, ne bilo koji Monopoly (ne "običan", ne Spužva Bob, ne putni, ne Junior,...).
) - s tvog linka je online igra, ja tražim onu koja se razvuče po stolu, podu,...ljudi posjedaju okolo i igraju. PC nije uključen, samo svijeća ili lampa
. Elektronsko bankarstvo u igri je specifični način plaćanje (nije brojanje "novaca" u igri nego kartice, za razliku od svih ostalih, gdje brojiš "cash") 

u onom novom djecjem ducanu pored One2playa u Avenue Mallu
Pa da na takvu ja mislim...kaj ti misliš da ja znam da postoji i neka online igrica na tu temu?ja tražim onu koja se razvuče po stolu, podu,...ljudi posjedaju okolo i igraju
A ovo internet bankarstvo sam mislila na onaj kalkulator kaj računa kad umetneš onu kreditnu karticu i kupuješ Stradun, 24 sata ili City centar 

molim
da da naša je na hrvatskom i mi smo je isto kupili za prošli Božić u TL na Žitnjaku kad je bila ona velika rasprodaja 
Tinica je napisao/la:Jel vi mislite na ovaj dučan? http://zagreb.avenuemall.hr/abc-kids-2 Ali on nije pored TL ili?

?

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.