a vidim da tu nikoga nisu opalili hormoni u suprotnom smjeru, oni za pojacanu zelju za sexom
pocinjem se pitati da to nije mozda jedna velika laz da to uopce postoji
Sada je: 18 ruj 2026, 15:45.
Moderator/ica: Diami

Sutra cu dobiti nalaze, nestrpljivo cekam.
ivkicaa je napisao/la:I kaj se poroda tiče dal budu muževi/dečki uz vas? Moj je rekel da definitivno hoće biti prisutan....

moj muž je rekao svojim prijateljima da me samo još više cjeni nakon svega što sam prošla tu noć i dan. 

....ja se mislim dal da kupim stvarno nije skupa

drugi put je bio samo 3-4h. nadam se da će ovaj put bii još i kraće.
al nazalost prije subote nista...cak i u subotu radim 

uglavnom,juce moji nalazi su stigli sve ok,hvala Bogu,al primjetim da je Fe pocelo opadati(ipak ih je 2),pa me zanima ima li ovdje gdje tema ili neko da mi da savjet/svoje iskustvo kako ste odrzavale Fe,da ne ide ispod granice...ja bih vec sad pocela pomalo,al prirodnim putem,nisam za tablete...tipa neki sokovi,voce,opcenito ishrana...

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. 

Azzul je napisao/la:vidim da sve spominjete seks i opadanje želje - mene to još nije strefilo, triba nadoknadit onih par tjedana poslije poroda unaprid
Ja u prvoj trudbnoći nisam imala želju. bila sam u strahu da može smetati bebi iako sam imala urednu trudnoću. Sad se ne bojim 

, stvarno imam super zlatnu ribicu kad mi već i drugu želju ispunila. Beba odlično napreduje, tlak mi super i udebljala se dosad 6 kg

Azzul je napisao/la:nije mi se dalo pisat kad svi moji drame - da se nas dvoje vjenčamo čim prije
nije da nisan tila al oću to u svoje vrime a ne sad nepotreban stres navlačit na sebe
ne znan jel koja u mojoj situaciji al nas dvoje em šta smo nevjenčani em šta nismo prijavljeni na istu adresu te tako ne spadamo ni pod "nevjenčanu zajednicu" - znan da kod prijave djeteta otac treba potpisat priznavanje očinstva i dozvolu za prijavu djeteta na moju adresu - no postoje li još kakve razlike?

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.

suncica77 je napisao/la:beba mora u as a ne smije u kosaru![]()
ja imam 5min od bolnice do kuce i opet cu bebu stavit u as
? Ja sam od rodilišta 1 minutu (čak se mislim da moji ne dolaze s autom nego s kolicima jer će brže biti tako nego izaći iz prometnog čepa) . Pitanje je koje rodilišteMamaMu je napisao/la:uglavnom,juce moji nalazi su stigli sve ok,hvala Bogu,al primjetim da je Fe pocelo opadati(ipak ih je 2),pa me zanima ima li ovdje gdje tema ili neko da mi da savjet/svoje iskustvo kako ste odrzavale Fe,da ne ide ispod granice...ja bih vec sad pocela pomalo,al prirodnim putem,nisam za tablete...tipa neki sokovi,voce,opcenito ishrana...
napraviti dugu sa oblacima 

!
!

I kako sam već malo starija, 37

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.