iz bolnice izašla 13kg lakša, sada nakon skoro 9 mjeseci borim se sa zadnja 3kg 
Sada je: 28 srp 2026, 07:41.
Moderator/ica: Diami
iz bolnice izašla 13kg lakša, sada nakon skoro 9 mjeseci borim se sa zadnja 3kg 

, vidjet ćemo šta će biti...

, a iz bolnice izašla -10. Ostatak i dan danas vučem! 

A kile se samo tope , bez dijete
Al zato mali sisa 

dosla iz bolnice 15 kg laksa...

Ove dvije viška se ne skidaju ni nakon tri tjedna. Valjda će uskoro krenut dolje.

tako da kad se odbije još posteljica, plodna voda i sve popratno
mislin da mi ništa viška nije ostalo, a nisan se ni vagala (nemam vagu, a i nije bilo potrebe)
Vicky & Mama je napisao/la:Išla roditi sa +9, maleni težija gotovo puna 4tako da kad se odbije još posteljica, plodna voda i sve popratno
mislin da mi ništa viška nije ostalo, a nisan se ni vagala (nemam vagu, a i nije bilo potrebe)
Trbuh je neko vrime bija onako pudingast, al brzo je i to došlo na svoje

Vicky & Mama je napisao/la:Nisan vježbala, vratilo se samo od sebe![]()
Brzo je splasnija, a kroz par mj. se vratija i tonus, ne brini...
Eh da, nisan koristila nikakve steznike, čitala i za i protiv njih i na kraju ga nisan ni uzimala

nakon mjesec dana skinula 5...maleni sad ima 2 i pol mjeseca a ja jos imam 5 viska skinuti da se vratim na staru kilazu...obzirom da sam rodila na carski cekam jos malo vremena da prodje da mogu krenuti na vjezbanje...sada umjesto toga svaki dan setam sa malenim 2 sata...sreca pa je ova jesen zaista prekrasna sa puno sunca pa gustamo setnjama uz more 

,u porodu otislo 10,nakon izlaska iz bolnice jos 3 i kroz dva-tri mjeseca otislo jos 7 samo od sebe s obzirom da sam dojila svega mjesec dana!Dakle sve skupa otislo 20kg!Sada trebam roditi za koji dan,nabila sam dobrih 21-22 kg
+ nekih sedam viska prikupljenih kroz 5 godina...bit ce tu dosta skidanja ali i puna sam vode tako da se bar nadam vecem gubitku u bolnici! 

Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.