Sada je: 07 kol 2026, 12:56.

bravo najdžela!

Duga je napisao/la:ma daaaj, bea, samo nam vadiš mast sa tim svojim kuharom![]()
i taj kruh izgleda famozno
MalaSirena je napisao/la:Imam ti ja dobar recept - svaki put kad mu tako raspuca ti kruh pošalji meni, a TM nek pokuša ponovno pa sve dok ne usavrši
Vidiš da sam ga jedva uspjela slikati, ali mm picajzli.
mmar je napisao/la:I još nešto, nakon pečenja, odmah onako vruć zamotam u kuhinjsku krpu i stavim u najlonsku vrećicu, onda se sve unutra orosi, a korica postane mekana. Takav moji klinci jedu kompletno, inače neće koricu ako je hrskava.

Masha je napisao/la:beam, aj ti nama daj recept za ovaj kruhić, meni ne smeta što je ispucao...
mmar je napisao/la:I još nešto, nakon pečenja, odmah onako vruć zamotam u kuhinjsku krpu i stavim u najlonsku vrećicu, onda se sve unutra orosi, a korica postane mekana. Takav moji klinci jedu kompletno, inače neće koricu ako je hrskava.
ja sam ovako zamatala kruh u krpu i onda mi sav miriši po omekšivačusad sve zamotavam u foliju i isto omekša, a nema mirisa. iako ja volim hrskavu koricu, ali kod ovih domaćih kruhova ne bude hrskava nego tvrda. barem meni
(nakon što je burek mirišao na lenor i luk
)mamma2x je napisao/la:Kruh izgleda preprepre dobro:) Recept na sunce please

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.