Prvo bubidea, nisam mislila na to da trebaš stat prekriženih ruku i ne radit ništa i čekat da se dogodi čudo. Ne znam kakava je vaša situacija bila, ali sigurna sam u to da na svijetu postoji još jedno dijete sa istom dijagnozom istim omjerom vježbanja itd. koje se nije izvuklo. Znači uvik postoji ona šansa da i uz rad to krene naopako. Nisam tila mišat religiju, samo sam rekla da je ili onaj gore umišao prste pa je tvoje dite upalo u tu skupinu ili ako ne vjeruješ to učinila sreća
To je isključivo moje mišljenje, a ako ga ne smin reć onda kvragu sve
Martina mama, a izgleda da niko živ ni po svitu ne diže paniku koliko to rade ovdje. Ameri rehabilitiraju teška oštečenja mozga, uče djecu da brzo čitaju sa 10 miseci, a na ovom području nisu previše involvirani. Nije li dijete u trbuhu hipertonično s razlogom, zašto bi se svakom u isto vrijeme taj tonus morao normalizirat?
Evo iskreno do prije par miseci sam mislila da je cp nasljedna da je imaš ili nemaš kad se rodiš
martina mama je napisao/la:. Ja bih se vise bojala svega sto iz motorickih deficita moze izaci nego samih motorickih deficita.
Jesi se bojala cjepiva? Vožnje automobilom? Padova? Zaraznih bolesti?