Sada je: 08 kol 2026, 09:44.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

jesi to kupila ljetne čizme ili zimske ?

vedi je napisao/la:klasične zimske (nisam vidjela da imaju ljetnih?)
ja kupila prošlu subotu

palunkica je napisao/la:A meni, zapravo Tinu se raspale cipele TImberland, skupe, nakon dva mjeseca. I ne daju ništa bez računa kojeg nemam. Iako imam njihovu karticu i mogu provjeriti kad su kupljene.

JiA je napisao/la:naravno da mozes. cak i da nemas racun.
meni je nakon par mjeseci nosenja pukla skupa stikla koju sam kupila u humanicu, npr.
nisam imala racun.
al sam pofotkala slomljenu cipelu i postavila ju na sluzbenu facebook stranicu humanica.
u roku sat vremena mi se javila neka njemica iz centrale i zamolila me da se javim u najbolizi humanic.
za dva dana moje nove cipele su stigle iz ducana u zadru ( ponudili su mi i novce vratiti ).
dalje, nedavno mi je tako po savu pukla uggsica wlm kupljena u importanne galeriji.
zamijenili su mi za novi par a da racun nisu ni trazili.
odi, inzistiraj, ako treba i prijeti.

palunkica je napisao/la:A meni, zapravo Tinu se raspale cipele TImberland, skupe, nakon dva mjeseca. I ne daju ništa bez računa kojeg nemam. Iako imam njihovu karticu i mogu provjeriti kad su kupljene.

Lena je napisao/la:palunkica je napisao/la:A meni, zapravo Tinu se raspale cipele TImberland, skupe, nakon dva mjeseca. I ne daju ništa bez računa kojeg nemam. Iako imam njihovu karticu i mogu provjeriti kad su kupljene.
javila bi se direkt proizvođaču na tvom mjestu.
ma nemoj
trebam li reci da je moj novi kisobran stigao iz belgije cini mi se, ne sjecam se tocno, u svakom slucaju negdje izvana 

sta bi s cizmicama?? jel ih stricek postolar popravio? jesi zadovoljna??? 
Ali sam sad u nekoj nevjerici, ne vjerujem da će ove dugo izdržati. Ne mogu vjerovati da čižme koje koštaju u punoj cijeni od 1300 kn mogu puknuti nakon 3 dana, što uopće očekivati od ovih koje sam imam doma 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.