Sada je: 08 kol 2026, 23:24.

Role

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Role

PostPostao/la Sanjasanjalica » 13 pro 2011, 21:18

Tražim role za dječaka :mah početnik je 32-33 broj noge koje da kupim...u Dubrovniku je jako mali izbor :(
Sanjasanjalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Role

PostPostao/la IINA » 14 pro 2011, 09:32

Jesi tražila u Intersportu?
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Sanjasanjalica » 14 pro 2011, 10:10

Kod nas u intersportu ih ne drže više čak neznam ni koju marku da mu kupim nebi neke preskupe jer nisam sigurana koliko će ga to oduševljenje rolama držati a opet nebi ni neke loše pa da zbog loših rola ne nauči voziti inače je bicikl počeo voziti bez pomoćnih sa 2,5 god. i sad vozi brzinku problem se samo popeti na nju jer je velika...
Sanjasanjalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IINA » 14 pro 2011, 11:07

E za marku ti ne znam.
Ja sam svojima na početku kupila neke u Turbo limaču,
x-nešto su se zvale. Bile su skroz ok.
Možda ima u Metrou?
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Sanjasanjalica » 14 pro 2011, 12:05

:hahaha ma nema kod nas čak ni metroa izgleda da ću po role morati čak do Zg :ajme
Sanjasanjalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IINA » 14 pro 2011, 14:22

:shock
Kaj imate more, palme i to je uglavnom to :lol
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Sanjasanjalica » 14 pro 2011, 14:46

I sunce :sajko
Sanjasanjalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Sanjasanjalica » 18 pro 2011, 20:30

Potraga završena role kupljenje :dada predobre su i naravno doputovale iz Zg. sada čekamo Božić :mah da vidimo oduševljenje :luv
Sanjasanjalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dudley » 11 ožu 2012, 01:26

U potrazi smo za rolama za broj cca 28-29.
Za sada vidjeli u Hervisu neke X nešto i Fila, čine se ok. Gdje da još pogledamo? Ima li negdje dječjih Roces rola?
Preporuke za nešto drugo...
:)
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la marinela » 27 ožu 2012, 19:06

malo upadam na temu...
moja ne će tako skoro u role, ali kad doguramo do toga znam da ću gledati iste one stvari koje gledam kada sebi kupujem role (što je svakih par godina jer ih doslovno ubijem u pojam, iako ne znam kako će to ove sezone ići....)

iskustvo stečeno godinama,i izmjenjanim rolama kaže da je najmanje bitna marka, ima puno bitnijih karakteristika

pogotovo za nekoga tko tek pokušava (i želite da nauči i zavoli a da ne odustane odmah) inzistirati na silikonskim kotačima, iz nekog razloga dječje znaju raditi sa plastičnim ili poluplastičnim :roll :ajme
također,ja bi izbjegla onu opciju kompletno plastičnih sa kopčanjem na 2-3 mjesta, radi lijepšeg zatezanja oko noge bolje su kombinacija vezca i kopčanja, a plastika korištena samo kao pojačanje na pojedinim mjestima (naprijed na prstima, stražnji dio iza pete....)

i još nešto, nije vezano uz role ali svakako ništa manje bitno
ako je moguće pronaći novi asfalt, glađi je od onog "starog" ali nije pregladak, i izbjeć one zaglancane površine - kao nekakve staze, najčešće trkaće na igralištima, kliže se previše
slika
marinela
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.