ja ga imam već 9 mjeseci i prezadovoljna sam...
doktorica mi ga je preporučila zbog toga jer imam malo "masnu jetru"...
nuspojave nemam nikakve osim kaj sam se nakon godina nošenja Mirene, morala natrag naviknuti na menstruaciju
prije prve uporabe sam radila krvne pretrage, ali prvenstveno zato jer jetru kontroliram svakih 6 mjeseci (i hdB, nema nikakvog utjecaja na jetru)...
prvo stavljanje se čini malo komplicirano, jer treba dokučiti kak prsten zapravo "stoji" u rodnici, ali vrlo brzo se stekne rutina...
kod svakog tuširanja jedino probam da li je na mjestu (ostala mi navika od traženja konaca od spirale

)...
a usprkos činjenici da se svaka korisnica prije prve uporabe zapita: a kak se izvadi? - to je tako jednostavno da jednostavnije ne može biti
prilikom odnosa se uopće ne osjeća (uostalom kao ni prilikom svih 21 dana nošenja), a MM veli da ga za razliku od konaca od spirale uopće niti ne zna da ga imam...
a da li postoji opasnost da ispadne? - moja ginekologica veli da statistika kaže da je vjerojatnost da se to dogodi minimalna (čak dapače: veća je vjerojatnost da se zaboravi popiti kontracepcijska pilula, nego da prsten ispadne)...
eto, to su moja iskustva, nadam se da sam barem malo pomogla