Pozdrav, zadnji post i nakon nekog vremena prvi...mogla bih promejniti naslov u drugi put treci krajnik ali nema veze.
Daklem stanje ovako...22.11. ide u bolnicu a 23, mu je operacija, opet mu je narastao treci krajnik, ( bili prije 2 i pol godine na operaciji) ali sada ce mu osim treceg krajnika i probusiti bubnjic i ocistiti eustahijevu cjev i ako je ta tekucina prozirna i nekakva onda nece nista, a ako je zuta i gusta i ljepljiva onda ce staviti neke cjevcice u bubnjic.
Sve skupa ako mu stave cjevcice nema kupanja, loptanja, tjelesnog, nogometa i sl. da nebi slucajno udario glavu i ne znam to ispalo. Vezano za to ja sam se pomirila s tim, odspavala i shvatila da moramo to napraviti jer vec Dvinauze vriejme ustvari stojimo na mjestu, idemo na propuhivanje, pusemo otovent balone, pijemo fluimukan i nista...a ustvari ni ne moze se nista dogoditi kad je narastao treci krajnik ( isli na slikanje) dakle ni jedna metoda sto bi se reklo konzervativna nije upalila. Dakle ne smije vise odgadjati jer moze doci do trajnog nepovratnog ostecenja sluha. Idemo kod jedne dobre i fine doktorice, operacija je navodno rutinska ( sto u literaturi i kazu da je) pa ce sve biti dobro. Mislimo pozitivno