mama Marija je napisao/la:bas me zanima ajd stavi link pa da to pogledam zanimljivo
Dakle, nizozemci su povodom 21.3.2011. pitali svoje Down teenagere, koji bajdvej svi odreda obožavaju gledati sapunice, što im je najveća želja u životu? i naravno, većina je odgovorila da žele glumiti u sapunici, i onda su im oni ispunili želju, snimili su sapunicu u kojoj ama baš sve uloge glume osobe s Downom-djecu, odrasle, liječnike, odvjetnike, žene, ljubavnice...radnja je prava sapunjačka, ljubavnice, intrige, zavjere i tako to kako već u sapunicama biva... snimljeno je 18 epizoda u trajanju od po 3-4 minute činimise, i prikazane su na jednoj njihovoj nacinoalnoj televiziji u ožujku 2010. sve je na njihovom jeziku (koji ima dosta elemenata engleskog i njemačkog) ali po radnji ćete sve skužit...
http://www.youtube.com/watch?v=B7Ut-Bzl ... st_related

Znam te iz filmica, ako ceprkas starije postove, vidjeces da sam pitala za tebe
i ugodnom druzenju se nadam...
za one sa vizijom i koji ulažu takav trud.
i poslije toga se stanje popravilo i to jako. sad hrču kad su jače prehlađeni, a i to je rijetko.
Zivo me zanima kako natjerati dijete od 18 mjeseci da natakne ono cudo na glavu. Kad smo probavali, vristala je kao da joj skalp skidamo i bacala se po radnji dok je pet ljudi ganjalo

A mi se moramo malo pohvaliti....Petra sljedecu subotu ide na natjecanje u plivanju u Sibenik