Sada je: 27 kol 2026, 22:07.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Hajdi je napisao/la:Bradavica - dermatologu.

teutonija je napisao/la:Ja sam svojoj K to riješila sama uz pomoć Wartnera. Smrzla ih (dvije je imala) dva puta i za 3 mjeseca su otpale.

Nekad me boli na dodir a nekad i kad hodam.

moj(a) djeca(k) je napisao/la:JiA, cula sam za koru od banane. nisam pokusala probati djelotvornost iste, a ne znam ni kako?
. takodjer verruca vulg.

pa sam prosurfala po netu i našla neki prirodni recept za koji mi se činilo da ne može štetiti. I zaista je uspjelo.

Barbi je napisao/la:Moja je kćer imala isto veliku bradavicu na peti, njezina je bila blago ispupčena sa tim crnim točkicama iznutra. Budući da je ona velika trtarošica čak ni odlazak dermatologu nije dolazio u obzirpa sam prosurfala po netu i našla neki prirodni recept za koji mi se činilo da ne može štetiti. I zaista je uspjelo.
![]()
Kora limuna nareže se na sitne kockice, svaka kockica otprilike veličine bradavice. Kockice limunove kore preliju se čistim alkoholom (iz ljekarne) i ostave preko noći. Ovo treba naprviti u zatvorenoj posudi, inače alkohol ispari. Svaku večer prije spavanja na bradavicu se flasterom pričvrsti jedna kockica limunove kore i ostavi preko noći. Za par tjedana joj je bradavica potpuno osušila i otpala, kao krasta.
Nisam mogla vjerovati ali eto, uspjelo je.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.