Sada je: 11 lip 2026, 20:22.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:Irena, ovoga puta se ne slažem u potpunosti s tobom - kako bi bilo da npr ti kao liječnica veliš da nisi dovoljno plaćena da bedinaš pacijenta s težim dijagnozama koji treba puno pohađati liječnika, puno pisanja uputnica, lijekova, pretraga, previjanja ... nego da si plaćena za ove prosječno bolesne pacijente?
.
, no kvotati ću samo dio koji pojašnjava (donekle) moj kut gledanja - baš ova usporedba s mojim poslom ... vjeruj mi da je i meni pun profesionalni kufer osobnog kompenziranja nedostataka sustava , i mislim da definitivno nisam dosta plaćena , ne za brigu o potrebitijim pacijentima već za kompenziranje pizdarija ( eskuze mua) koje sustav smišlja. Mislim da nema novca koji bi "pokrio" npr. ovaj novi gordijski čvor zvan pravilnik o ortopomu.. ili zilijun drugih %%$%%$# koje je sustav " smislio" .
)
... ) ..

i 2 iz matematike.

svima, dobre vijesti od nas. Napokon smo od drugog polugodista krenuli na nastavu sa asistentom u redovan razred sa ostalom djecom. U skoli su iznenadjeni, nisu vjerovali da on to moze. Punu satnicu ima, u postupku je mijenjanje cl.10. Sa skolom imamo dobru komunikaciju, poslozilo se napokon
.

. Mmama bas mi je zao da ste sad u takvoj situaciji. Cini mi se da si u pravu u vezi ovog za inspekciju, mi smo nekako najvise razocarenja dozivjeli od pojedinca iz struke za koje smo imali najvise razumijevanja za njihov (ne)rad, misleci pa nije lako ti ljudima pa nemaju iskustvo u radu,.. Sretno na erf-u!
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.