dijelim ovdje info da ćemo uskoro na 24 kitchen moći gledati i anthonya bourdaina
ne znam kad kreće, vidjela sam najavu krajičkom oka.
Sada je: 07 kol 2026, 21:35.
http://www.24kitchen.nl/Solea je napisao/la:dijelim ovdje info da ćemo uskoro na 24 kitchen moći gledati i anthonya bourdaina![]()
![]()
ne znam kad kreće, vidjela sam najavu krajičkom oka.
jest da moram pogledati do kraja još ovo što imam snimljeno.
)

moj(a) djeca(k) je napisao/la:omiljeni kanal.
jos sam sarmirala i djecaka da mi pravi drustvo, pa cesto zajedno gledamo.

(tlačim ga jadnička da gleda sa mnom)

kad god sam sama doma i bilo što da radim, taj kanal je upaljen i povremeno škicam... dosta se ponavljaju
bubica11 je napisao/la:cooking channel se extra placa a food network kanal dosao sa kablovskom

to mi dođe ko nekome akcijski film

mrs. eastwood je napisao/la:a glupo mi je sto je nestao FLN kanal koji jebio na 506 prije - tamo je bio jedan talijan koji je super kuhao za svoje frendove

. Osim tu i tamo JO 

giami je napisao/la: trenutno čitam njegove Opake zalogaje

Ina66 je napisao/la:
btw, on nema baš visoko mišljenje o Džejmiju i Najdželi

mrs. eastwood je napisao/la:dajte neki recept za male tortice koje se mogu raditi u kalupu od mafina.
jesam ga objasnila - da je podloga od prhkog tijesta - kao za tart

Solea je napisao/la:Ina66 je napisao/la:
btw, on nema baš visoko mišljenje o Džejmiju i Najdželi
dadada, to smo baš lenka i ja komentirale![]()
nisam nikada pravila ni jela ništa po njegovom receptu ali zanimljiv mi je i zabavan
u jamieve recepte sam se davno zaljubila. na nigellinim sam se par puta poskliznula, al nema veze, nikad se nije bacilo bilo je samo manje ili više dobro (uz par intervencija;) ).

pa se ne gubi više putem jel bi tjesteninu hladio u frižideru prije valjanja ili ne.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.