Dakle, Women at work su:
kandy
petunia
Lorena82
zadranka
Izzy Lo
lillivanili
ako sam nekog zaboravila, molim da mi se oprosti

Sada je: 04 kol 2026, 22:36.
Moderator/ica: Diami

gilakova je napisao/la:Eto Trabo kad dobiješ Bingo i budeš se udavala-znaš koga ćeš angažirati za ukrašavanje...jao da je bar Izzy bila blizu kad sam se ja udavala. Baš mi je prekrasno ovo...

kandy je napisao/la:Samo vi pisite i ovdje cure 2u1, nema nikakve frke. Mozda se zarazimo!![]()
A možda nam je i rano bilo to, vidjet ćemo. Lako mi utvrdimo gradivo većeras i sutra...
)? Il samo trakice? Ostale?

trakica je pokazala svoje..

...shit, uopće sam užasno tupa u ovoj trudnoći i ničeg se sjetit...ma uglavnom 7 komada za 30 eura. U Zagrebu si mogao kupit jedan po jedan za 50 kn 

ali šta se tiče ovulacijskih trakica, ja sam sa EBAY-a naručila 100 komada ovulacijskih trakica i 50 kom testova za trudnoću u obliku trakica zajedno za oko 100kn, jako pouzdano i jako jeftino
Izzy Lo je napisao/la:di je lorena izgleda da se primila poslatrakica je pokazala svoje..
)a ja malo šiške i vrhove skratila. moram biti lijepa mužu danas
čuj mogla bi si i ti uzet te testove za ovulaciju jer vidiš kaj cure pišu da im se ne poklapa iscjedak sa ovulacijom. možda je i kod tebe tak. 

Danas nam je dan ludnica, a ja krepana
Nisam zaspala do 3 sata jutros
Ko zna koji mi je, luda...
Očekujem da ću tijekom dana imati i bolove, pa bi to trebalo biti to. Al iskreno, nevjerujem da ćemo ja i dragi stići išta danas... A, kako bude! gilakova je napisao/la:Ja sam godinama bila uvjerena da kad se pojavi taj "bjelanjak" - nastupaju radovi. Tek kad sam kupila testove za ovulaciju (jer mi nije bilo jasno kak ne mogu ostat trudna) skontala sam da je moja ovulacija prije tog bjelanjka...praktički 10.dan ciklusa ja spremna na oplodnju, a bjelanjak bi mi se pojavio tek 14.dan...naravno da smo godinama fulali...al eto, fala bogu na testovima-skontah.

Izzy Lo je napisao/la: ja bi sutra ili preksutra trebala dobiti a jos nemam nikakvih naznaka za to osim sto me cice bole da vise nemogu spavati na njima al tako je vec tj dana...![]()

odjavljujem se do nedjelje. vi mi uživajte u vikendu i puno se keksajte 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.