rajvos je napisao/la::nesvist
Jutro,
Evo 3:41 a ja ne spavam, poludicu, probudi me ici na wc i onda vise ne mogu zaspati, a sinoc nikako se namjestiti, k'o na rostilju sam bila, dođe mi vristati, okrenem se desni bok ajde ok mogu neko vrijeme, probam lijevi- ne dolazi u obzir - ubi me beba, probam leđa - uh pocnu križa bolit, sta da vam kazem. Sta ce tek biti kasnije kad je sad ovako. Jesam jedina sa ovim problemima?
naravno da nisi. ovo je kako da si opisla moju noć, svaku.
dignem se na wc, obavim šta imam i razbudim se. onda se roštiljam do pred jutro kad obično kapnem. plus imam jednog malog koji se još uvijek gnijezdi kod mene u krevetu tako da mi se stvarno teško namjestiti. ovaj malac ne štuca ni upola često kako mu je brat štucao.
prijavljujem i otoke po nogama. obično oteknem nakon cijelodnevne akcije al' jutros sam se probudila otečena. morat ću se opet prešaltat na svakodnevnu konzumaciju čaja listova breze.
PeekABoo čestitke na pišuljici
trenutno sam na mini godišnjem. kad se vratim radim još dva tjedna i zasluženo godišnji pa obvezni rodiljni.
oprala sam auto sjedalicu i prekrasna kolica koje sam dobila na poklon od jedne forumašice

i kupila sam škarice za nokte.
nije da baš ništa ne pripremam