Sada je: 03 kol 2026, 00:06.

Ljetne mame i bebe (11.dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Ljetne mame i bebe (11.dio)

PostPostao/la rajvos » 07 tra 2012, 18:45

Guk ti se radi tako da ti se 24 sata svaka 3 sata mjeri secer,zato te salje u bolnicu
Patrik Ivan 10.6.2012.
rajvos
napokon Mama

PostPostao/la Azzul » 07 tra 2012, 19:12

pa je dogovor - udajen se :hahaha :nesvist
za misec ipo :nesvist :ajme

samo u matičara doduše a dernek, pir i sakrament ćemo kad stesan figuru i buden mogla jest i pit šta oću - dakle za 2 godine

sad triba nać nekakvu pristojnu haljinu... ja bi il puder rozu il ledeno plavu, pregledala sam ebay uzduž i poprijeko al te trudničke halje su mi ažbljakica
ima ko kakvu onlajn ideju?

jel normalno da me sad ufatila panika, prvo ću se "obisit" a onda u rađaonu :gaah
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

PostPostao/la Stellina » 07 tra 2012, 21:33

A jeste se raspisale :roll :mrgreen :jadnimi

Samo sam svratila da vam zazelim sretan Uskrs, vama i vasim najdrazima, a mrvicama u tibicama pogotovo :luv

Ja bas gledam svoju kako se namjesta i kako se grbica seli sa desne na lijevu pa natrag :hahaha
sto se jela tice, pokusat cu se drzati pravila i nadam se da se necu ubiti u jajima i uskrsnom coko zecu :ajme Isto zelim i vama :mrgreen

:hug
slikaslika
Stellina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rajvos » 08 tra 2012, 05:43

Drage moje ljetnice sve koje slavite vama, bebačima i vašim obiteljima želim Sretan Uskrs :zivili
Patrik Ivan 10.6.2012.
rajvos
napokon Mama

PostPostao/la Nerica » 08 tra 2012, 09:30

Sretan Uskrs cure drage!!

ja se najela već kolača. ručak tek u 13 pa ok, do tad stignem ogladniti.

i meni se teško namjestiti za spavanje, solidno još spavam. i daaaa, radim još samo 4 dana i onda gotovo. jedva jedva čekam. pun mi ih je kufer svih.

pošto smo mi u velikim radovima za novi stan, kat iznad njegovih dizali i sad iznutra uređujemo. još pločice, parket pa sve redom. još uvijek smo u malom stanu ispod njih, pa će mi dobra frendica posuditi koljevku za prva 3 mj, jer se planiramo preseliti na jesen, i kolica će mi posuditi, moja su jako pohabana pa me sram ih voziti i škripe do bola. :lol
sad kad ostanem doma, moram stančić dovesti u red, toliko mi je sve prljavo, al ono iznutra elementi kuhinjksi, sve pobacano, ovako na van prividno čisto, pa robicu pripremiti po brojevima, preslagati i pripremiti ormarić...ma posla ko u priči. ;)

uživajte danas!
slika

Matej 25.10.2008 - ljubav mamina ponajveća
Nerica
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Nana30 » 08 tra 2012, 10:08

Drage moje Želim vam Sretan i balogslovljen Uskrs !!!! :kiss
slika
Nana30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nana44 » 08 tra 2012, 15:42

Drage moje SRETAN USKRS vama i vašima, a posebno bebicama!!! :kiss :zivili

Moja me beba danas za ručkom non stop nogicom škakljala, baš me obradovala za Uskrs!! :luv
slika
nana44
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rusulica » 09 tra 2012, 14:57

sretan vam uskrs s malim zakašnjenjem
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Stellina » 09 tra 2012, 18:07

Nadam se da ste se lijepo provvele za ove uskrsnje blagdane..

O jelu necemo :ajme :ajme

Fali mi jos 13 tjedana do kraja i racunam da cu jos bar 6 kila dobiti :mrgreen
slikaslika
Stellina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamac2012 » 09 tra 2012, 19:26

Sretan Uskrs! :buket
slika
mamac2012
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rajvos » 10 tra 2012, 08:59

Dobro jutro ljetnice
Nema vas, bice sve samo papale i izlezavale se za blagdane, a i ja sam tako nekako, s obzirom na situaciju ja nisam nista kolaca pravila al su me sve prijateljice obradovale i svaka nesto donijela, njam, njam :kiss
Patrik Ivan 10.6.2012.
rajvos
napokon Mama

PostPostao/la rusulica » 10 tra 2012, 11:01

Jutro :) jel i vama vaga ovih dana najgori neprijatelj, još se nisam usudila stati na nju. danas juha, juha, juha i komadića leša i povrća i opet juha :)
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la snowwhite » 10 tra 2012, 12:58

ja se uopće ne zamaram kilogramima. vaga mi doma ne radi a kod gin ću valjda idući tjedan. čak sam prekršilai dijabetičku dijetu jer sam morala probati kolača i kolača :ajme
ali naravno dalje moram opet paziti zbog bebača...on lupka unutar trbuha ovo dvoje me svakodnevno lupka po glavi...veselo mi je :lol
nerice super za još 4 radna dana.
i mi smo u pripremama za selidbu ali ja se nadam da smo mi u novoj kući za 2-3 tjedna. prvotni plan je bio za uskrs ali eto ništa još od toga. veće radove smo više manje zgotovili. nema se para pa nećemo moći sve kako smo htjeli ali budemo s vremenom. ako ne prije kad i ja počnem raditi.
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la Azzul » 10 tra 2012, 13:08

vagu doma neman - najpametnija odluka :mrgreen

zato me svaki put na pregledu plesne realnost :hahaha
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul

PostPostao/la rusulica » 10 tra 2012, 13:16

nemam ni ja doma nego u sveki u susjedstvu ali nisam još stala na nju

snow blago tebi kod toliko lupkanja :lol
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Stellina » 10 tra 2012, 14:38

Joooj koliko mrzim vagu, nemojte mi o tome molim vas :nesvist

Nakon sto mi je ova moja lekciju odrzala pokusavam se drzati regola iako mi nikako ne uspijeva :ajme
Bas sam rekla muzu da jedva cekam da se porodim pa da mogu jesti ko covjek :hahaha

Sto se lupkanja tice , ovaj nas mali obara rekorde zadnjih dana. Bas kad mislim da jace od ovog ne moze -eto njega opet. :luv

Bas sam umorna danas, ovih par dana sto smo bili kod kuce smo stalno laufali negdje i danas mi je bas tesko sjeo posao...pa cu zato sad odmarati bar do 16, a onda se bacam na pecenje domaceg kruha -obecala muzu :luv
slikaslika
Stellina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la zara-ciara » 10 tra 2012, 16:52

ej drage moje............. samo da vas brzinski pozdravim i sa sakašnjenjem čestitam SRETAN USKRS SVIMA!!!!
Kod mene užurbano ko uvijek,počela škola,mali 18-tog ide na operaciju pa sad prikupljam nalaze,krv,anesteziolog itd.... Luda sam od te op,znam da je rutinska al je se jako brinem :/ i bojim... neznam.... Jel nečije dijete imalo iskustvo sa op fimoze? neki mi kažu da je prošlo koma,da dijete ima traume,neki pak da je rutina i to je to.....
Sutra napokon idem na pregled i uvz,nikako nisam stigala prije,kad stalno nešto,pa vam se sutra javim šta ima novog kod moje ritalice,to bu dijete jednog dana bilo skakačica ili u vis ili u dalj šta radi po mom trbuhu :hahaha :hahaha
ANTONIA-Rujan 2004
IVAN-Kolovoz 2010
slika
zara-ciara
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ladix » 10 tra 2012, 17:15

azzul super za svadbu. kad nađeš haljinu stavi nam fotku :)

ja vam samo brzinski mašem. užasno sam se razbolila. boli me grlo, glava, sinusi, uho, kašljem ko slon. sad idem doktoru i brijem da mi ne gine antibiotik :strah koma sam :ne
slika
ladix
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rajvos » 10 tra 2012, 17:51

ladix javi kako je proslo u dr
ja se taman najela palačinki :ajme ,mm ih pravi savrsene,samo da me sad zgaravica ne uvati
azzul točno preko puta ribarnice,ulaza,ima salon sa svecanim haljinama,prekrasne su a nisu precijenjene,vrijedi pogledati,studio Roza,a i šije po mjeri
Patrik Ivan 10.6.2012.
rajvos
napokon Mama

PostPostao/la Azzul » 10 tra 2012, 18:17

zara-ciara neman iskustva al šaljen :hug da sve prođe u najboljen redu

ladix :hug da prođe prehlada
ja da kucnem u drvo nisan ni kihnila u trudnoći... zasad ...

rajvos hvala al bila san brža i zarinu plavu haljinicu kupila na ebay-u pa ću vidit oće li pojas ostat na zadnjoj rupi il leti ća s kombinacije, a u igri je i ovu druga koju doduše još nisan izbidala :mrgreen
Azzul

PostPostao/la rajvos » 10 tra 2012, 18:43

obje su mi prekrasne :kiss
Patrik Ivan 10.6.2012.
rajvos
napokon Mama

PostPostao/la Maja D » 10 tra 2012, 19:19

drage moje, samo da vam mahnem. malo sam u guzvi pa se ne stignem redovno javljati, ali uglavnom sve je ok. bebac je aktivan, povremeno me lupne tako jako da zna biti prilicno neugodno (ali vise bih se brinula da je miran, da se rijetko javlja).

zara-ciara, nadam se da ce sve biti ok. :hug
Ena, 22.05.2003 & Dino, 13.06.2012
Maja D
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la PeekABoo » 10 tra 2012, 19:25

Sretan Uskrs naše ljetnice!
Zara-ciara, nek sve prođe brzo i po P.S.-u ;)
PeekABoo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nana44 » 10 tra 2012, 19:48

Drage moje evo ja upravo došla s 4d pregleda, dr. potvrdio da mi je termin ipak 22.7, na rođendan i da dobit ću najljepši poklon, CURICU, tako da Mon možeš pomaknuti termin i upisati mi malu spišuju. :joy :joy

Mene isto zadnjih dana lupka i stalno štuca, baš je bila nemirna i na pregledu, sakrivala lice, a noge lipo raširila da joj tata vidi da je cura, da nema zabune :hahaha

ladix super su mi oba dvije haljine, i čestitam na vjenčanju.
Snowwhite u istim smo problemima oko selidbe i renoviranja, mi cilo jutro tražili pločice za hodnik i kuhinju, i još ih nismo pronašli, dragi se ne može odlučit, rekla sam da je gori od ženske :roll
Zara-ciara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe ok, a uvjerena sam da hoće. :hug
slika
nana44
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nerica » 10 tra 2012, 20:55

puno nas je dakle u radovima i uređenju stanva. nek nam je svima sa srećom. :dada

zara- mi smo šetajuće jaje operirali kad je M imao svega 1 g i 2 mj. sve je prošlo ok. ne brini se, bit će i vama sve ok. samo pomalo i puno strpljenja s malenim kad dođe doma i kad krene piškiti.

hehe, još 3 dana samo!!! zato sam se danas naradila. još doma sa sveki posijala salate, blitve i špinata pa se s malim vozikala na bicikli ( ne ja, on) gurala ga uzbrdo. sad padam s nogu od umora :lol

meni je pregled u četv, i sve me panika lovi od kilaže. i potajice se nadam da se dokica zeznula i da još ima nade za curu :hahaha
slika

Matej 25.10.2008 - ljubav mamina ponajveća
Nerica
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamac2012 » 10 tra 2012, 23:18

bome lakse mi je kad cujem da ste tolke u preuredenju, i to u zadnji tren....nisam jedina u takvom ludilu sveopcem :ajme
nadam se da ste se sve nauzivale za Uskrs i bebice zajedno s vama :le
moja ima faze totalnog ludiranja i naguravanja...pa nije valjda da se opet nekamo okrece malecka :dunno bome kad gurka gurka :luv
slika
mamac2012
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Stellina » 11 tra 2012, 07:55

Jutro!!

Evo me u fazi kada imam grceve u misicima. Jutros sam ustala i skoro pala s nogu, u oba lista su me uhvatili grcevi :shock
Mislim da cu morati poceti sa magnezijem polako. Pila sam ga na pocetku pa sam odustala. Sad valja poceti ponovo...

Jucer sam se naumila spremati domaci kruh i ostavila sam tijesto da se dize u pecnici gdje je toplije. Kasnije sam htjela izvuci van zdjelu i posto se nisam imala namjeru saginjati, htjela sam je uzeti samo za rub onako stojecki, i umjesto da uzmem za rub zdjele ja se uhvatila za gornji grijac :shock Neci vam uopce pisati kakav mi je palac. Prisjeo mi i kruh i pecenje i sve. Danas je bolje al je opekotina tolko duboka da se sve bojim sta ce biti kad mi pukne ta koza,,ufff :ne I jos k tome desna ruka...

Ima dana kad je bolje da nista ne radim. Nakon toga sam si spremila salicu vruce cokolade i poslala sve u ono mjesto :gaah :nokti

Na kraju dana sam se jos posvadajala sa prijateljicom koja mi je digla tlak svojim vjencanjem u Los Angelesu . Narucila je neku blesavu vjencanicu, tek tolko da se uda tamo za majmuna koji joj je rekao da je nikad nebi ozenio i imao djecu sa njom :ajme ali eto, ipak bi je u LA ozenio jer ionako brak ne vrijedi..Isuse boze :moli .
I ona meni posalje sliku vjencanice u kojoj ce izgledati ni manje ni vise nego kao ogromna torta, na sto sam joj napisala da je ne vidim u takvoj vjencanici vec u necem vise jednostavnijem, na sto mi je doticna odgovorila da ja uopce nemam pojma sto znaci biti prijateljica :conf

Ostala sam sa otvorenim ustima, bez teksta i recite mi vi sad sto da ja mislim. Pa ona se sad moze bacati ispred mene i pricati da nije tako mislila, al ja joj to ne mogu oprostiti. Ne zato jer sam trudna, osjetljiva i cendrava nego zato jer ne mogu vjerovati da moglo takvo nesto izaci sa njezine strane. Znaci, ti me cijelo vrijeme smatras kretenom :dunno

Cure morala sam se izjadati... :ajme
slikaslika
Stellina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Vk1986 » 11 tra 2012, 10:38

jutro svima......
slika
Vk1986
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nana44 » 11 tra 2012, 11:03

Jutro :mase

Stellina samo se ti izjadaj bit će ti lakše, a ta prijateljica ni ne zaslužuje da je više tako zoveš, ti iskrena prema njoj a ona ti tako, ženska očito ne prihvaća istinu. No sikiriki, shvatiti će ona da si ti u pravu pa će te moliti da joj se javiš, x sam ih takvih vidila, al kako kažu nad prolivenim mlikom nema plakanja :dada

Nadam se da će prst brzo zacijeliti, maži ga s gavezovom masću ili nevenovim uljem, meni je gavez pomoga kad su mi ruke počele pucati od isušivanja, doslovno bi mi se koža razdvajala i krv počela, namazala bi gavezom i nakon dva dana kao da ništta nije bilo.

Ja jutros pojela komadić rolade od čokolade i sada mi se vraća cilo vrime, izludit ću, još uvijek znači za slatko veliko :bigno
slika
nana44
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rajvos » 11 tra 2012, 11:18

stellina slažem se s nanom44 za tu kvazi prijateljicu,prekriži je
nana44 sta ti je to gavez? Mene od sinoć ubi žgaravica,hebem ti palačinke,i meni slatko :bigno
Patrik Ivan 10.6.2012.
rajvos
napokon Mama

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.