Sada je: 11 lip 2026, 18:43.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

eastwood, u isto vrijeme, a gotovo isto 

.Nisu laki bili ti prvi mjeseci,ali smo izgurali.

to nagovaranje na siku mi je malo postalo bez veze,pa sam ukinula još jedan podoj i ostavila samo večernji.Tako smo se nekolike večeri nagovarali na sisanje.I neku veče kad je posisala ja joj poslije toga ponudim KM i ona popije sve (150 ml ). Sad,da li joj je malo sika ili samo voli papati,mislim se.Ona inače super jede i nikad ništa ne odbija bez obzira je li jela prije 15 min. ili 2 sata
Idući dan joj nisam nikako siku dala,dan poslije(juče) -sike pune pa sam je nagovorila da malo cugne iz jedne i druge,samo da prestane ona prepunjenost.Kad je malo posisala lijepo je pitam je li dosta kaže ona "dota"

angel je napisao/la:Kad je malo posisala lijepo je pitam je li dosta kaže ona "dota"![]()

može biti od nepravilnog položaja ali vi već duže sisate i vjerujem da ste usavršili tehniku.Možda mala zubima stisne pa zato zaboli
kod nas je jedno vrijeme tako bilo,kao da me bocne zubićima i čvrsto drži da joj ne bi sika pobjegla negdje,a ja zvjezde brojim
.prošlo samo od sebe

Jullishka je napisao/la:ja imam problem sa sofkom. odnosno, nemam problem, ali ga ipak imam.
ona je beba koja do 6 meseca nocu nije dojila, ili bar samo jednom, i to rano pred zoru.
u zadnje vreme, vise od mesec dana ona se budi svakih 15 min (da, muce je zubi) i samo je cica umiri. ako se sklonim, vristi...

Stefanova_mama je napisao/la:Sa vremenom tehnika im se pogorsa i ako stalno hvataju u istom polozaju ili se vrte i cimaju kroz zatvorene zubice to moze napraviti i ragadu (ja je imala sa 15 S. meseci). Da li te boli iznutra ili povrsinski? Ima li nesto da se vidi na dojci (ragada, blister, neka kvrga...)?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.