Sada je: 10 svi 2026, 07:40.
Moderator/ica: ančica28

Post 21,6
sad sam već shvatila da je sustav toliko spor
...hladna glava
uglavnom;prošli obradu kod socijalne radnice,razgovor je bio super,jedino je muž imao šalabahter kad je tko rođen(mama,tata...
).sad čekamo poziv psihologinje da prođemo i taj dio.ma bit će to sve ok...hvala svima na savjetima....

pusa
i pocohaj ga oko usiju...uskoro ce male debeljuskaste rucice cupati oni ostri usi....
vec zamisljam...
pa sad gleda kak da ju pregrize,zadavit ću ga
možda bi njega trebala posaditi,ali nema rep pa ga nemogu pelcati
....hvala moja Flor,ljubi princa i princezu...i svoje džukele naravno

prošli smo ito,tu famoznu obradu
...čega sam se ja bojala???
bilo je super.stvarno odlično.da mi je samo bilo vidjeti MM kak crta
uglavnom,svakim danom korak bliže našem suncu,hvala Bogu.ostaje nam još samo kućna posjeta i razgovor sa nekim iz obitelji.to će biti za dva tj.zatim čekamo rješenje i krećemo u borbu...još jedna stvar;zaista moram pohvaliti cijelu ekipu iz našeg CZSS,stvarno su predivni.jučer sam malo više razgovarala sa soc radnicom,postavila joj hrpu pitanja,bila je toliko srdačna.
imam jedno pitanje za vas koje ste posvojile djecu(znam da bi sigurno našla odgovore u starim postovima
).kad su vas pozvali u uži krug,dali ste imale priliku vidjeti dijete prije nego ste se odlučili?dobila sam toliko različitih informacija.... 

polako al sigurno, korak po korak do ispunjenja sna

...baš me rastužilo...
svi moji problemi mi se čine tako nevažnima...

tek sam sada vidjela
nemam riječi. molim samio dragog Boga da vam olakša bol koja je sigurno ogromna.
sve prošlo odlično...sad samo čekamo rješenje i krećemo dalje...polako polako do cilja...

lagano draga korak po korak i več se nazire cilj
srečica18 je napisao/la::yess![]()
![]()
![]()
![]()
lagano draga korak po korak i več se nazire cilj

Jeste vi unaprijed pripremili sobicu za dijete, kako si je primila, jesi možda napravila neki kolač i sl.???? Sorry na znatiželji, vjerojatno uskoro krećemo vašim stopama pa me sve zanima! 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.