Sada je: 02 kol 2026, 19:44.

Radovi u tijeku - radi se i dalje

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku - radi se i dalje

PostPostao/la Izzy Lo » 05 tra 2012, 21:39

lorena- sretan put.. lijepo se zabavite.. :kiss
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la petunia » 06 tra 2012, 09:30

Lorena, uživaj! I baš ti zavidim, baš i meni treba samo 2,3 dana daleko od svega. Energija nula, a još ovaj vikend ću se još više umoriti?
Evo već petak, a ja nemam pojma jesam ili nisam ovulirala (obično stvarno znam). Kupujem lh trakice definitivno. Al mi se trudimo, pa kako bude :mrgreen
Kako ste vi ženske?
Izzi, ćeš izdržat do utorka bez testa? Ja bi poludila i vjerojatno radila još jučer :mrgreen Al to ste već primjetile da sam maaalo nestrpljiva...

(Imam dojam da ima na ovom forumu još radilica, al neće se jave :basnecu ;) )
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 06 tra 2012, 10:58

jutro cure..

cini mi se da nista od toga ni ovaj mj.. jos nisam dobila ,ali trbuh me kolje kao da cu svaki cas..

te trake cu naruciti drugi mj.. umara me uopce to nadanje i razmisljanje kad cu napraviti test jer to obicno tako zavrsi! :place
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 06 tra 2012, 21:10

cure pusa i pozdrav iz Sarajeva! :kiss
:mah
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 07 tra 2012, 07:21

Dobro jutro!
Oblacno, zahladilo tako da cemo ovo lijeno jutro provesti kuci. Ja i danas radim popodne tako da necu provesti dan sa mojim deckima. :/

Lorena, lijepo se provedi. :kiss

ostatak ekipe kako ste?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kandy » 08 tra 2012, 08:39

Sretan vam Uskrs, drage moje! :kiss
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 08 tra 2012, 18:00

Sretan Uskrs!
mi se vratili doma, bilo odlično. :luv
kako ste mi? ima kakvih novosti?
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 09 tra 2012, 18:18

Evo i mi dosli s mengom doma :)

sretan vam uskrs!!!
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 09 tra 2012, 20:38

Izzy :( bit će sljedeći mjesec plusek
kako si? di su ostale curke?
odmaraju sve poslje blagdana :kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 09 tra 2012, 23:27

Hej drage moje... Nadam se da se lijepo provele ove blagdane.
Ja sam samo ćekala da sve prođe :ajme
Stalno puna kuća, i sve meni stvarno dragi ljudi i sve super ali ja u nekom raspoloženju da bi se najradije u ormar zatvorila... Krenulo mi još od petka sve naopako, samo se udaram i razbijam, udarila sam se štapnim mikserom u onu kost tik do oka, tako da je fino poplavilo, uspjela sam se i opeći jućer na pečnicu i danas porezati baš ono dobro na palcu tako da s tom rukom sad ne mogu ništa, a danas čak i zaboravila stavit kvas u kruh tako da je bio ko kamen. Sve mi je išlo nekako ukrivo. Još k tomu me pukla neka depra koliko sam debela, imam ionako bar deset kila viška (od kojih sam 5 skupila samo u sijećnju!), kako ću još ako sad ostanem trudna doć na trokrilni ormar... Grozna sam. :ajme
Pojma nemam koji mi je, al eto nadam se da ste vi bolje.
Da se vratim na radove :mrgreen Ja sam imala ovulaciju valjda u petak, al sad više pojma nemam kad je bilo i jeli bilo akcije, sve mi se izmješalo :oops: Luda skroz. Nadam se boljem tjednu koji dolazi. I definitivno kupujem sad Lh trakice. Pusa :kiss
I sorry na ispadima, negdje sam se morala isprazniti...
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lorena82 » 10 tra 2012, 07:59

jutro
petunia :hug
samo se ti nama izjadaj, zato smo i tu. žao mi je što su ti vikend i blagdani prošli u takvom raspoloženju. najgore je dok si u depri a imaš punu kuću ljudi, posla i sve mora biti cakum pakum a ti bi samo ležala i deprimirala se.
dobro da si nisi nešto napravila s tim štapnim mikserom i nožem. a za kile kaj da ti velim i mene jako deprimiraju moje 4kg viška.
ne mora značiti da ćeš u trudnoći dobit jako puno kila, treba i u trudnoći malo pripazit na prehranu. ja bi skinula tih 4kg bez problema samo da izbacim grickalice i slatkiše jer to obožavam jest :ajme
za ovulaciju sad ne brini (i ja mislim da mi je bila u petak) a za sljedeći ciklus uzmi lh trakice mada ja mislim da ti neće trebati jer će biti plusek. mene nekako tako boli dolje, kao da ću dobiti :conf
joj sad će mi bit koma tih tjedan dana čekanja, trebam dobit 18.04. ti isto negdje tako, jelda?
:kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 10 tra 2012, 08:20

Hej, jutro!

Danas sam bolje, naspavala se :mrgreen Al isto me sve strah sjest u auto da ne napravim neko sranje (a inaće sam stvarno dobra vozačica, puno sam u autu, a sad ova serija smotanosti, neznam uopće što me čeka).
Kad se razmislim, ovoliko sam smotana bila na početku trudnoče s L. Možda je to znak ;) Iako bi mi nekako bilo draže da još koji mjesec pričeka, da se ja malo dovedem u red, i psihički i fizički, ubi me ovaj stres zadnje vrijeme... A i sumnjam da će nešto biti, jer baš oko ovulacije 2,3 dana nije bilo akcije. Valjda, neznam više ništa. Što se više opterećujemo računicama, to gore... Kako bude.
Uglavnom, ja M očekujem 19. ili 20. Test neću ni radit prije. Osim ako me ne pukne neko ludilo :mrgreen
Lori, sigurno ti je bilo super u Sarajevu, to mi je prekrasan grad, baš ima neku draž. Bila sam nekoliko puta, al nikad sa MM, baš bi trebali otići, al nikad vremena, stalno neka strka.
Izzy, šteta za menzes, al biće drugi put!
Kandy, gdje si, kako ti?
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lorena82 » 10 tra 2012, 08:35

petunia je napisao/la: Iako bi mi nekako bilo draže da još koji mjesec pričeka, da se ja malo dovedem u red, i psihički i fizički, ubi me ovaj stres zadnje vrijeme...

petunia nemoj tako pričati jer znaš da to nije istina. da je istina ne bi bila ovdje jer mi se sve tu jako jako trudimo :kiss
dovest ćeš se ti u red i ako ostaneš trudna, znaš da je stres strogo zabranjen u trudnoći.
jao Sarajevo je :luv bilo nam je predivno, imali smo ponovno naš mali medeni mjesec :kiss
dobro je tako par dana izdvojit za muža i sebe jer nekad zaboraviš na njega i vaš brak u toj kolotečini života....samo dijete, posao, kuća,.....bla bla
ja i isto neću radit test prije jer me strah da ne bude + pa da onda dobijem. radim ga 18. ujutro.
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 10 tra 2012, 08:44

Meni menga treba doci svaki trenutak i ja je zeljno ocekujem jer to znaci da mogu napraviti onaj famozni ultrazvuk.
Imam sve simpotome, osim trbuhobolje. I grudi su mi tvrde ko kamen sto mi se desava jako rijetko.

Ja sam ovaj blagdanski vikend provela radno, i to popodne. Bas mi je bilo tesko odlaziti na posao i pustiti moje decke same.
Jos samo dva radna vikenda i onda sam na ferijama 5 dana! :)

Petunia, samo se ti jadaj ovdje. Mi smo ovdje da te saslusamo. Znam kako moze biti frustrirajuce kad te lose krene! :kiss

Lorena, pricaj mi o Sarajevu. Nisam nikada bila, iako je moj djed Bosanac, i najveca zelja mi je tamo otici. Taj grad mi je prvi na listi odavno vec, al, eto, nikako da se posloze karte pa da odemo.

Izzy, kako si mi ti??
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 10 tra 2012, 11:13

kandy šta znaš možda M neće niti doći. ne kužim ovo za uzv...kad dobiš mengu ideš na uzv?
jesi išla na kakve dodatne pretrage?
ajd još malo izdrži na poslu pa ćeš onda 5 dana doma uživat. pišem ti u pp o Sarajevu da tu previše ne laprdam o tome
idem se sad pakirat i gibam na posao
:kiss svima
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 10 tra 2012, 13:56

dobro jutro cure.. ja sam tako u najmanju ruku lose drustvo..

umorna sam i iscrpio me vikend.. nesto slicno kao kod petunije samo sto sam ja bila kod svojih..i tamo pekla itd..
jucer sam se posvadjala do krvi s dragim radi gluposti jer je on citao nesto na kompu a ja sam ga cekala :D
i ja sam si sva neka ruzna i jos sam pristic dobila i danas jedem samo rotkvice.. kad se sjetim te svadbe zlo mi je jer jos neznamo ni koga cemo sve pozvati, a jucer sam saznala i zasto od mog dragog sestricna nas nije pozvala na svadbu i nikog s ujakove svadbe pa smo pregovarali dal cemo mi njih zvati i slicno (razlog zasto oni nikog nisu sa strane od mog dragog zvali je taj sto su oni pravoslavci i bilo ih je strah da se krivo ne prekrize u crkvi) ajde vi recite meni kakav je to primitivizam... :/

trbuh me rastura.. vama cure koje cekate M zelim da vjestica ne dodje iducih 2 g :)
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 11 tra 2012, 09:22

Kisa pada, ja sam konacno kuci, ne trebam na posao. Uzivat cu sa Domijem u izlezavanju i igranju ko prasica cijeli mili dan! :joy :joy
Dosla mi je i menga pa se mogu naruciti na uzv! :joy
Ah, kako mi malo treba da budem sretna! ;)

Lorena, moram se naruciti na uyv koji ce mi napraviti sedam dana nakon pocetka menge. Kako mi je doktorica rekla, onda se najbolje vidi sve. Ne pitaj detaljnije objasnjenje jer ni ja sama nisam sve razumjela. Ima veze sa endometriozom. Ja cu ga napraviti i traziti objasnjenje 10.5. kad budem isla kod doktorice da mi procita nalaze.
Taj datum ce mi dati i uputnicu da idem u kliniku koja je specijalizirana za neplodnost pa cu onda tamo nastaviti sa pretragama.

Izzy, na vjencanje zoves jer su ti osobe bliske i zelis s njima podijeliti taj poseban dan. Ovaj razlog zbog kojeg ona nije zvala dio obitelji mi je bljak!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kandy » 11 tra 2012, 10:33

Narucena na uzv u petak u 10. Nisam ocekivala tako brzo. :yess
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 11 tra 2012, 18:32

kandy drago mi je da te tako rano naručila na uzv, super..... javi obavezno kako je bilo. nadam se da će dr. sve vidjet i nadam se da se kod tebe ipak ne radi o endometriozi.
samo ti uživaj doma, zavrijedila si :kiss
Izzy draga čuvaj živce jer ćeš puknut do 8 mjeseca. stigneš se još živcirat. a ovo za tvoju sestričnu neću ni komentirat :whew
nemoj se puno svađat s dragim zbog svatova jer to mora biti vaš dan i vi ste najvažniji pa probajte sve maximalno složiti kako vama odgovara. znam da to nije uvijek moguće

ja sam danas kao krepana mačka, neki šugavi dan je. jedva se vučem na nogama, baš sam totalno umorna, samo bi legla i spavala.
imam filing da je takav dan, neka južina je vani :/
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 12 tra 2012, 18:58

Nema vas danas nigdje. ;)

Ja se nauzivala sa mojim maleckim. Proveli smo cijeli dan zajedno, sami, u parku. Sada uzivamo nas troje gledajuci Dominikove video snimke kad je bio malecki, malecki! :luv
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la petunia » 12 tra 2012, 19:28

Hej...
A baš i ja gledam kako ništa ne pišemo zadnjih dana. Ja sam sva nikakva, neznam gdje ću prije, posla za poludit. I još k tomu mi je mačak bolestan, prilično, u subotu će na operaciju koju neznam hoće preživjeti, pa sam sva nikakva... Uz to mi je dijete fanastično smireno zadnjih 2 dana :ajme Ima fazu da apsolutno SVE stavlja u usta, pa se samo sjetim ove nesretne curice što je umrla jučer pa sam odmah u panici. Al u biti se moja nervoza reflektira na njega, trebala bi se malo skulirati, a i on vidi da mačak nije dobro :/ Samo da prođe više ovaj tjedan.
A osim toga ni ne pišem jer nemam što, 99% nšta od trudnoće ovaj mjesec, nismo se naročito naradili ;) :kiss
Ps. Izzy ne nerviraj se oko gluposti, kad se sjetim koliko sam živaca potrošila kad smo se mi ženili, oko sličnih idiotarija... Sve je to nakon već par dana toliko nebitno... Bitni ste si ti i tvoj dragi i da se slažete i volite idućih bar 50 godina a ostali :whew
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la petunia » 12 tra 2012, 19:29

E, kandy, sretno sutra na uzv!
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kandy » 12 tra 2012, 19:56

Petunia, hvala ti! :kiss

Sta je macku? Daj, bit ce sve ok!
A sta se raspolozenja tice, bit ce da je takvo vrijeme. Vidis da smo svi prilicno nervozni. ;)
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 12 tra 2012, 20:56

kandy sretno sutra! javi što veli dr.
petunia nemoj biti jako tužna zbog mačka, bit će to sve ok :hug joj strašno je to za ovu curicu, ne mogu ni razmišljat o tome, mene užasno strah tog gušenja. vidjet ćeš sljedeći tjedan za trudnoću, nemoj još gubit nadu :hug
ja radila popodne, a sutra ujutro. idem sad uspavat klinca (danas je moj red :) ) pa se izvalit na kauč.
mene dolje boli kao da ću svaki čas dobit, tako me isto počne bolit prije nego što trebam dobit. ni ja nisam neka puna inspiracije za pisat, ništ se ne događa
baš mi je čudno da nema više trudilica :| kaj vi mislite?
:kiss svima
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 13 tra 2012, 11:34

a evo i mene da vam se malo javim sva sam neka asocialna zadnih par dana i dodje mi da vristim..

petunija ja se iskreno nadam da ce macak biti ok, uzasno mi je to tuzno :angry
kandy sretno na ultrazvuku..

kaj se tice tog gusenja, svi smo se gusili i stavljali u usta to je tako.. treba samo malo vise pripaziti, moji prijatelj kad smo bili mali je progutao vrecicu pikula i morali su cekati da sve izsere :) ovo sto se dogodilo djevojcici je tuzan i nesretan slucaj..

drzim fige da ipak ne dobijete cure..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 13 tra 2012, 16:01

cure kako ste mi? slabo vas nekako ima
ja doma kuham ručak i čekam dečke. još sutra radim

Izzy Lo je napisao/la: ovo sto se dogodilo djevojcici je tuzan i nesretan slucaj..

joj Izzy draga nije to nesretan slučaj. to bi bio nesretan slučaj da je mala progutala grah, gušila se i umrla za 3-4 minute...onda bi se moglo pričat o nesreći....a ovo je jedna enormna pogreška liječnika i našeg odurnog zdravstvenog sustava. ako ima Boga netko će za to odgovarat. to jadno dijete se 4h gušilo, 4h je otac molio pomoć a naši dr. se zabavljaju sa pisanjem dokumentacije, sa odlukama u koju bolnicu da ju pošalju, sa pitanjem tko će zvat sanitetsko vozilo, pa onda odu u krivu bolnicu....UŽAS....dali je to stvarno moguće? :angry
uglavnom :oft ispričavam se

meni je grozno muka danas. čini mi se da sam si počela umišljavat simptome :dada
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 13 tra 2012, 16:54

aha lorena.. iskreno nisam to cula ni vidla.. o boze dragiii... ja sam mislila da se curica s necim ugusila ali nisam znala tu pricu, hvala bogu da mi je promaklo jer se samo uzrujavam i dodje mi da skocim s mosta.. pa kako je moguce da danas u 21 stoljecu se dogadaju takve stvari i nebi li se u bilo kojoj bolnici trebala pruziti pomoc.. jel se radi u sv duhu? u zadnje vrijeme svi oko mene imaju neku sitoaciju s njima.. :angry :shock :( :place
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 14 tra 2012, 10:16

Jos jedan vikend provodim na poslu. :ajme

Kao sta znate, jucer sam bila na uzv. Vijesti nisu bas najbolje. Policisticni jajnici, na lijevom je cista od 25 mm, a desni je puni malenih cistica. Doktorica kaze da najvjerojatnije nemam ovulacije. Endometrij je 2 mm.
Sada moram cekati 10.5. da vidim kako cemo dalje.
Sinoc sam dusu isplakala.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tamara1981 » 14 tra 2012, 11:46

Kandy,nem0j plakati...bitn0 je da ste našli uzr0k ned0statka 0vulacije jer ćeš ju uz pravilnu terapiju p0n0vn0 usp0staviti,neg0 da se nadaš iz mjeseca u mjesec a na kraju ništa.
Drži se :hug
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 14 tra 2012, 11:55

joj kandy slazem se s tamarom.. bitno da znate sad od kuda poceti.. :kiss :hug
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.