Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Drugi porod - sliužbeno - od prvih trudova do kraja 2 sata, iako ovih prvih sat vremena ne računam jer to nisu i nisu bili nikakvi trudovi, u 14 sati su me stavili na drip u 15 sam rodila. Trudovi su bili manji (po ctg-u) ali poprilično jači od prvog puta. Sve u svemu, ja zadovoljna
trudovi na 10 minuta oko 9, u box sam išla samo za izgon oko ponoći. rodila u 00.25. ajmo reć, kao i prvi put, od konkretnih trudova do poroda par sati
prvi porod uf...bolje se ne prisjećati. zato je drugi bio super brz. od kucanja na vrata,pregled, ctg, rađaona skoro pola sata. moram naglasiti da nisam imala normalne trudove, bila sam skroz otvorena,pokidali vodenjak i priključili drip. doslovno dvije kapi dripa su bile dovoljne. sam porod je trajao možda 10 min.
prvi porod(9.5h) 6h mojih trudova+3.5h na dripu= beba od 4kg(dr je nalego na trbuh, izaso je nakon 3 truda) DRUGI(5h) 4 h trudova na 5min+ 1h na dripu1= beba od 3kg(isto nakon 3 truda ali sam je istrisnula svojom snagom)
Za razliku od prvog koji je bio beskonačan-bar meni,drugi porod je bio super brz. Došla u bolnicu u 7.30,u 8 ušla u rađaonu,a u 8.55 rodila. Malo su me recnuli,jer je beba bila velika.