To sam dobila na poklon od sveki 
Sada je: 15 kol 2026, 17:13.
To sam dobila na poklon od sveki 
skorpionka je napisao/la:tmama, ja ih ne bi nika dkupila jer ne patim na izgled pudingaTo sam dobila na poklon od sveki
ma ne patim ni ja, ali kad god vidim sliku tako lijepog pudinga, pa kad bar nije neki zdrav, a ono da bar lijepo izgleda
hoces ih prodat (kad vec nisi od puding-estetike)???
) za neku siću, 10ak kn 6 komada.
) u onom jednom dućanu kojeg lena često spominje aaaaa kak se zove
ako ti treba za klince, imaš u nami neke malene plastične (ko dječja igračka ) za neku siću, 10ak kn 6 komada.
jel to kao onaj kupovni mali puding ili?

a bili su mi i u košarici al sam ih vratila 
Lena je napisao/la:kalupa za puding, dr. oetker, ima u mulleru. baš tih koje tražih.
isprobanih.
jer cim kazes mueller odmah vidim ono sudje za ziljon kuna prvo sam stavila 4, pa dodala još 2. pa napravila đir po dućanu i sve ih izvadila
tako i ja shoppingiram kuhinjske gadgeteTmamaKiN2 je napisao/la:Lena je napisao/la:kalupa za puding, dr. oetker, ima u mulleru. baš tih koje tražih.
isprobanih.
eee, to te ja pitam, hvala. iskreno se nadam da nije neka ubitacna cijenajer cim kazes mueller odmah vidim ono sudje za ziljon kuna
6 ih je u pakiranju i imaju poklopac s obje strane pa se lako vadi van.tanjabb je napisao/la:prvo sam stavila 4, pa dodala još 2. pa napravila đir po dućanu i sve ih izvadila
tako i ja shoppingiram kuhinjske gadgete
i to bez muške polovice koja hoda za mnom i viče: "što će ti pak sad to?" 

Lena je napisao/la:i to bez muške polovice koja hoda za mnom i viče: "što će ti pak sad to?"
prvi put to vidim, nemam pojma jel' učinkovita, ali nekako mi se čini da se teško može primjeniti za sve vrste i gustoće, kao i zamijeniti ruku domaćice, trebala bi barem imati više nastavaka za različite viskozitete tekućina... možda brijem, ali čini mi se da bi s tim čudom lonac jednako po dnu zagorio ili barem dobio koricu... i druga mana joj je procjena kad treba doliti još vode ili poneki začin, ja to automatski uz miješanje radim, kušavam i sl... možda bi bila bolja varijanta da se gore može staviti i nekakav poklopac, ovako ju zamišljam da npr. miješa šalšu od pomidora i muka mi dođe od izgleda kuhinje 
.

TmamaKiN2 je napisao/la:u muelleru nema kalupa za puding

teutonija je napisao/la:Ja si napokon kupila kuhalo za vodu.

... pa ak hočeš mogu ti 6 komada šarenih pokloniti
... crvena, ljubičasta, zelena, bijela, žuta i naranđasta 
rijetko odem, bas mi zao
mrs. eastwood je napisao/la:http://www.singuli.hr/gdje-se-nalazimo/
zazovi ove. ja sam tu kupila za braun nozic

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.