Sada je: 06 kol 2026, 00:56.

Radovi u tijeku - radi se i dalje

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku - radi se i dalje

PostPostao/la Lorena82 » 14 tra 2012, 13:05

kandy :hug
znam da si sad malo tužna ali dobro su cure rekle, sad se zna uzrok i pod pravom terapijom će opet sve doći na svoje. mi smo tu uz tebe :kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 14 tra 2012, 13:07

Danas i ja razmisljam tako, drage moje. Al jucer mi je stvarno bio sok kad sam cula doktoricu. Mislim, sumnjala sam da nesto nije u redu, al ne bas da nemam ovulaciju.
Tamara, koliko mora biti endometrij da bi bio ok?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 15 tra 2012, 07:35

jutro cure :mah
ja se naravno u nedjelju budim u 7h (tako mi je mali baždaren :dada ), joj baš bi spavala još.
danas cijeli dan doma uživamo. kandy jesi bolje? kad počinješ s terapijom za ciste i kad ideš u onu kliniku za neplodnost?
petunia kako je mačak? jel sve u redu?
Izzy :mah
ja mislim da ću dobit :/ , sve mi pokazuje na to
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la tamara1981 » 15 tra 2012, 07:59

Pri ovulaciji je idealno ako je između 8 i 10 mm,ali nije pravilo.Meni je endometrij bio jako tanak a iznijela sam trudnoću do kraja.
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 15 tra 2012, 08:33

Jutro!

E Lorena moja, tako je i moj malac bazdaren. Iako ovaj tjedan lijepo produzi do 11, al to samo zato jer je na ferijama i kasno ide spavati. od sutra ponovo stari ritam! :joy

Ne znam kad cu poceti sa terapijama. Ovdje sve rade u nastavcima. Moja ginekologica mi da uputnice, uzv radim kod jedne doktorice, papa test kod druge, moram vadit krv i 10.5. ici kod nje. Onda ce mi dati uputnicu za kliniku za neplodnost i onda cemo vidjet kada ce me tamo naruciti. Sve mi se cini da ce to moje putovanje biti jako duga meksicka sapunica. :ajme :hahaha

Petunia, jel sve ok?

Tamara, poslat cu ti pp da ovdje ne mucim druge cure mojim pitanjima.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 16 tra 2012, 08:53

jutro... :mah
kako je prošao vikend?
kandy ne mora značiti da će to sve jako dugo trajati. sad ste već počeli, našli ste uzrok problema a to je glavno. samo imaj vjere i bit će sve u redu. znam da je to nekad teško, svi mi imamo boljih dana ali i lošijih. :hug
evo ja čekam svoju mengu, dolazi ili sutra ili prekosutra. napravila sam test danas (nestrpljivica) i negativan je :/
nema veze, bit će sljedeći mjesec sad bar imam vremena skinut ove 2 kile koje me strašno živciraju. imam traku za trčanje u stanu ali je na njoj veš :oops: sad ću je malo bacit u upotrebu.
slabo se nešto piše :|
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 16 tra 2012, 10:34

Istina, slabo se pise i bas mi je zao zbog toga. :(

Lorena, tebe zivciraju tvoje 2 kile viska! Sta bi onda rekla na mojih 15 (danas sam bas dobra prema sebi)??!!
Kako si provela vikend?

Zao mi je za testic. Vibram za slijedeci mjesec!!!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 16 tra 2012, 11:02

u subotu sam radila cijelo prijepodne, došla kasno doma a jučer tipično za nedjelju.....izležavali se, igrali, malo otišli u šetnju i tako.
dosta je ružno vrijeme tu kod nas, čekam da nam dođe sunce. jeste sve dogovorili za ročkas?
ja se nadam da će taj vikend biti sunčano da možemo biti vani u dvorištu, a ako ne opet unutra.
malo jesam razočarana za testić ali ne mogu računat da baš svaki put bude od prve...bila bi to prevelika sreća. izgleda da ćemo se malo više trudit, mm paše :naughty a ni ja se ne žalim.
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lorena82 » 16 tra 2012, 12:17

imam ja 4kg viška, samo ove 2 moram obavezno skinut!
petunia i Izzy curke di ste?
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 16 tra 2012, 15:51

Ja sam se stavila kao na neku dijetu koja to zapravo nije. :hahaha

Da stvarno, sta je s ostalim curama?
Nije da moramo samo pricati o nasoj zelji za bebicom. Mozemo i cavrljati. ;)
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 16 tra 2012, 17:21

cao cure.. zao mi je lorena za testic.. valda bude drugi mj..
ja se evo spremam kuhati neki svoj recept koji samo ubacim u vrecicu za pecenje i u rol.. jer danas mi se bas nekako neda nesto razmisljati sta bi, mi rucamo oko 6 danas..

kako ste vi? ja neznam kud bi sa sobom.. bas je ruzno vani, isla sam u ducan i mislila sam da ce me vjetar odnjeti ,a nisam bas pero laka :mrgreen

sutra bi kao trebala pomoci frendici izabrati kolica za njezinog bebaca koji ce doci za mj dana, nemam pojma o kolicima ,a ni ona..
koja vi preporucate kao kvalitetna?
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 16 tra 2012, 21:26

kandy je napisao/la:Nije da moramo samo pricati o nasoj zelji za bebicom. Mozemo i cavrljati. ;)

Tako je. :zivili
ja sam tako umorna od posla danas, baš je bila gužva. mm uspavljuje malog a onda idemo pogledati Game of thrones :le
mi gledamo samo serije, film mi predugo traje, triput zaspim dok završi :hahaha
Izzy ja sam ti kolica kupovala prije 2 godine i mislim da je do sad već puno novih modela izašlo. a i jako ti ovisi kaj ti frendica voli, dali voli moderna, sa velikim kotačima, kakve su ručke, koje sve dijelove imaju...itd. mi smo ti uzeli Jane kolica, ali mali je u njima bio jako malo...dosta je bio u nosiljci a od kad je prohodao hoda :mrgreen
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 17 tra 2012, 06:45

Hej cure, dobro jutro. Nikako ne stignem na forum, na poslu gužva totalna, k tomu još s mačkom provodim vrijeme kod veterinara, a naravno i L traži svoje... Mačak je operiran u subotu, na kraju nije bio kamenac, nego nešto što u biti nie nikom jasno što je, nekekva kalcifikacija, ugl nisu sigurni dali su tom op riješili problem i pitanje je hoće se oporaviti... Baš sam tužna :place Znam da ima i daleko gorih stvari u životu pa će se ovo nekom činiti smiješno, al eto, nisam nešto raspoložena za pisanje...
Al bar sam skinula 2 kg od onih mojih 10 viška :)
Lorena, žao mi je za test, al možda je bilo prerano (drago mi je da nisam ja jedina nestrpljivka :mrgreen )
Ja bi trebala dobit u četvrtak, ili petak, mislim da mi je ovulacija kasnila dan, dva.
Kandy, što da ti kažem, žao mi je za nalaze, al eto mogli su bit i gori. Kao što rekoše cure, sad bar znaš protiv čega se borite i da imate dobru šansu i pobjediti. Držim fige da to bude što prije. Bježim, za 15 min moram opet kod vet, pa onda radit... :mah
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lorena82 » 17 tra 2012, 07:08

jutro :mah
petunia drago mi je da si se javila. znam kak je to dok si u gužvi...nadam se da će se maca oporaviti i da će sve biti ok. imam ja psa koji će sad početkom 5 mjeseca napunit 8 godina i kao član obitelji mi je, tako da je meni normalno dok su ljudi tužni dok im se događa nešto sa ljubimcem. čestitam za skinute 2 kile! evo baš se i ja ovaj mjesec mislim malo trgnut i skinut koju kilu.
za testić ništa nije bilo prerano jer trebam dobit zadnje sutra (29 dan) tako da bi se na testu dobro vidlo da sam trudna. ah nema veze, idemo dalje. kad ćeš ti radit testić? jel imaš kakve simptome?
idem spremit maloga i gibam na posao :mah
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 17 tra 2012, 12:45

evo mene iz shopinga svasta smo kupile i ja sam se sva raspekmezina nad tim malim stvarima, jedva cekam da ja dobim plus da odem u kupnju:) kupile smo jane unlimited matrix ak se ne varam..

petunija znam kako ti je tesko s macom ja sam isla psihijatru kad je moj pas poginuo... jos se nadam da ce sve biti ok na kraju.. :kiss

bas nas nece ti plusici.. eh kao da radim strudlu s domacim korama nikak da uspije :) al ne odustajem...
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 17 tra 2012, 15:38

Mene plusic nece sigurno :lol

Mi danas proveli predivno obiteljsko jutro! Neki dan je mene i muza uhvatila neka ludost i odlucili smo ostvariti moju dugogodisnju zelju- slikati Domija kod profesionalca. MM je zvao nekog svog prijatelja koji je sve organizirao za danas ujutro. Joj, kako smo se zabavili svi troje. Dva sata mjenjanja robice, frizure. Uzivali smo gledati Domija kako pozira, kao pravi profesionalni maneken. Umirali smo od smijeha sa facama koje je radio, pozama koje je zauzimao. Nakon sta smo zavrsili, mali se rasplakao da bi on jos jer mu je bilo super. Sad ce nam lik napraviti album sa preko 100 slika koje je danas uslika. jedva cekam da ga vidim!!!! :joy

Petunia, nisi luda sto tako osjecas za macka. I moji roditelji imaju 8 godina staru sijamsku macku koja je u pravom smislu rijeci clan obitelji. Jede, spava, gleda tv sa mojima, ama bas sve radi s njima. Prije 2 mjeseca su moji bili u komi jer su joj otkrili kvrzicu kod jedne dojke za koju se ispostavilo da je tumor. Nakon operacije sve pet, na svu srecu. I moji su odahnuli. ta mala stvorenja (tu mislim na bilo kojeg kucnog ljubimca) se lako uvuku pod kozu.
Izzy,odlicna ti je ova usporedba sa strudlom sa domacim korama. :hahaha
lorena,kako si mi ti?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 17 tra 2012, 16:01

joj kandy super za fotkanje.. koliko vas je to kostalo, jako lijepa uspomena ... pogotovo danas kad vecinu fotki pogubimo na cdeima..

ja sam nasu mica macu nasla tek okocenu zaljepljenu i polumrtvu u kutiji od cipela na livadi (neki NEcovjek ju je tako ostavio)..
kupala sam ju ,iscetkala, jos jadna nije ni gledala, hranila sam ju na spricu s mlijekom i polako uvodila konzervu i danas je velika jaka, najpametnija maca koju smo imali, zilave su mica mace...
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 17 tra 2012, 16:34

Izzy Lo je napisao/la:bas nas nece ti plusici.. eh kao da radim strudlu s domacim korama nikak da uspije :) al ne odustajem...

:dada pravo si rekla
kandy ova ideja za slikanje ti je odlična. bit će ti to prekrasna uspomena :le imat ćeš album i listat ćeš ga. danas sa digitalnim fotićima su nam slike na kompu ili cd-u i uopće se ne sjetiš da ih imaš :/
moj mali ide noćas spavat kod bake jer ja idem rano ujutro u bolnicu vadit hormone štitnjače i dok bi se mi spremili morala bih ga probudit u 6h. žao mi ga je onda jer je sav cendrav :place pa ja i muž imamo solo večer. malo ću ga njegovat jer ga je nešto gadno ulovilo u leđima
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 17 tra 2012, 16:46

ulovilo ga je u ledjima :lol
mozda od radova silnih :)
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 17 tra 2012, 17:34

:hahaha
bit će da je to. moram ga čuvat jer će kolabirat do sljedeće ovulacije :nesvist
Izzy kad ti ono opet moraš dobit? e jesi si našla vjenčanicu?
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 17 tra 2012, 20:39

da da.. drzi ti njega na radnoj temperaturi.. :)

ja sam dobila sad za uskrs 8..
vjencanicu imam.. jos moram cipele naci.. narucila sam neke ali nisu mi stigle :(
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 18 tra 2012, 10:28

Izzy, kad je svadba (sorry, nisam upratila :oops: )?
Lorena, jadan muz, nemoj ga bas unistiti!
Petunia, kako si mi danas?

Kod nas opet kisa. :whew
Dominik je kuci. Prehladen je i kasljuca. Slabo smo spavali nocas. :(
Osim toga, strajkaju u vrticu i najvjerojatnije nece biti njihovih teta tako da ga svejedno ne bih bila poslala.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 18 tra 2012, 10:37

kandy je napisao/la:Lorena, jadan muz, nemoj ga bas unistiti!

A dajte molim vas pa sam je to tražio.... :hahaha
Nema akcije zadnjih par dana jer ga stvarno ta leđa zezaju. moje M još nema :kima
Ako danas ne dođe sutra opet radim test. Makar mislim da ništa od toga jer bi se vidlo i u ponedjeljak.
Kandy i kod nas je nekako oblačno, nema sunca već par dana :/
štrajkaju u vrtiću? nadam se da Dominik neće biti bolestan, držim fige
Izzy ja sam si svoje cipele za svatove dala radit po naruđbi jer imam broj 35-36, kako koji kalup
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 18 tra 2012, 10:56

Lorena82 je napisao/la:A dajte molim vas pa sam je to tražio....

Unistio je sam sebe. ;)
Drzim fige da ni ne dode pa da slavimo!
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 18 tra 2012, 11:12

bok cure..

svadba je pocetkom 8 mj..
Lorena- moja frendica je radila test na dan M i bio je negativan, a dva dana poslje pozitivan tako da :dunno
daj mi reci koliko te kostalo to radjenje cipka nocas sam sanjala da ih radim kod neke lude zene u centru koja me maltretira :rolf

mozda je unistenost tvog muza znak da je to to :)
moj mi je nocas rekao da ga glava boli i da je umoran.. he he ko neka baba jedva sam ga nagovorila :rolf

kandy drzim fige da se D ne razboli... :srca

Petunija jeste dobro? :kiss
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 18 tra 2012, 11:16

Uh, kad bi mojemu dosla glavobolja pa da malo otkaci.
Ja bas i nemam neke volje u zadnje vrijeme i on to postuje, al vidim da zadnjih dana polako kuha.
Bojim se da ce mi eksplodirati po noci! :hahaha
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 18 tra 2012, 11:41

ma moj dragi je neka posebna vrsta, pre ljen i za sex.. kad on s posla dodje moze sami, igrati, gledati i slusati nogomet, vikendom je druga prica, ali ja ne ovuliram samo vikendima.. :ajme
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 18 tra 2012, 12:16

Izzy Lo je napisao/la:daj mi reci koliko te kostalo to radjenje cipka nocas sam sanjala da ih radim kod neke lude zene u centru koja me maltretira :rolf

joj Izzy to je bilo prije 3 godine pa se baš ne sjećam ali mislim da je bilo između 200-300kn. radila sam ih u Zg-u, dućan je u centru blizu katedrale. da nije to ta žena iz tvog sna? :hahaha
zezam se, bile su mi brzo gotove i nije bilo maltretiranja.....
Izzy Lo je napisao/la:moj mi je nocas rekao da ga glava boli i da je umoran.. he he ko neka baba jedva sam ga nagovorila :rolf

da se desi da malo i žene mole. :lol
mene moj stalno moli osim dok radimo bebu...onda sam ja ta koja vodi priču :rolf

kandy je napisao/la:Bojim se da ce mi eksplodirati po noci! :hahaha

ja bi ti preporučila da spavaš sa jednim okom otvorenim jer ako te zaskoči ponoći gotova si :naughty nećeš se ni snaći
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 18 tra 2012, 12:36

da to nije skupo.. al ja nosim 39 sigurno cu naci neke koje ce mi se svidjati...

kad ces ponoviti testic?
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 18 tra 2012, 12:45

sutra. a ne znam ni sama kaj da mislim.
probat ću kupit neki drugi test, možda on pokaže + :ajme
joj muž će mi ispizdit zbog tolkog mog testiranja. stalno mi govori opusti se, opusti se, bla bla :whew
meni nije prirodno da sam opuštena i da pustim stvari da idu svojim tokom!
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.