rajvos sretno!!!
od nosiljki ja sam imala maramu (nije mi odgovara, bilo mi je prevruće s njom), sling (nisam znala namjestiti) i mei tai. mei tai sam non stop koristila i MM i ja smo ga obožavali. MM ima svoj, a ja svoj. samo, ja sam mei tai koristila od nekih djetetovih 5 mjeseci, ne ranije
sada ću opet probati maramu, imam mei tai, a sling će mi frendica posuditi ako mi bude trebao.
ja se mažem sa garnierovim mlijekom za tijelo, a kad ga potrošim planiram kupiti nešto trudničko. prvi put sam dobila nešto malo strija na grudima i to poslije poroda, imam osjećaj u razdoblju kad su se ispuhivale

sada ću se mazati i poslije poroda, prvi put nisam, nije mi se dalo, bila sam preumorna...
iako sam se prvi put udebljala 27 kg po tijelu nisam dobila strije pa se i sada nadam istom scenariju
bademovo ulje - ja sam ga koristila kap dvije pri kupanju bebe, premazivanju pregiba, tjemenice. kupila sam u dm-u, s tim uljem sam i sebe mazala.
kozmetika za bebu - ja ne planiram ništa kupiti. s prvim djetetom je nisam koristila nekih godinu dana, samo voda i par kapi ulja. ne planiram ni sada. ako se baš pokaka dogrla i ne ide vodom uzet ću od starijeg djeteta kap babylove sapuna i to je to. šampon sam koristila stvarno jako kasno, oko prve godine.
vlažne maramice sam isto dugo izbjegavala. sigurno ih nisam koristila godinu dana za po doma, samo voda i blazinice, a vani sam ih koristila jer su mi bile praktične