Azzul je napisao/la:
a bože moj![]()
moramo znat šta nas čeka

Sada je: 02 kol 2026, 01:27.
Moderator/ica: Diami
Azzul je napisao/la:
a bože moj![]()
moramo znat šta nas čeka

vjerujem da ces ti ipak dobiti neki noviji model.
vidjela sam i na par stranica da ima dobre preporuke, a nije mi bila dostupna kad je to bilo aktuelno za enu - nadam se da ce nam biti ok.
nisam imala nikakvih problema, ali nisam bas ni razmisljala o posljedicama. sad vec svasta vrtim po glavi
a nije mi ni opca bas neko dobro rjesenje 

Maja D je napisao/la:silki, kupila sam veceras baby bjorn (na ebay-u).vidjela sam i na par stranica da ima dobre preporuke, a nije mi bila dostupna kad je to bilo aktuelno za enu - nadam se da ce nam biti ok.
imam i borinog dosta ali ipak ću morat nešto ljetnih malih stvari nadokupit. boro je kraj 10 mj. i većina stvari je zimsko. ubola u hmu dvije krasne žabica haljinice za ljeto. u njima su sise dostupne u sekundi a to je najbitnije 
Caj lista breze pomaze?Jel on ima neko diureticko djelovanje jelda, za izbacivanje viska vode?
smanjuje edeme i nije štetan u trudnoći.Trabakulica je napisao/la:Iman osjećaj Ko da sam jučer čitala zimskice...Ko da je tek prva od njih rodila...a vidi nas sad...još 11 dana do kraja!
A uskoro ste vi na redu!

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.

mamac2012 je napisao/la:Ove proljetnice samo tu dolaze kurit i plasit![]()
a blizu smo im , blizu....djele nas tjedni....eto unististe me![]()
sretno preostalim proljetnicama![]()
ili Ko i ja- jedan dan hrabra i uvjerena da ću ja to odradit bolje nego sam ikad mogla zamislit, sa stilom i osmjehom. A drugi dan usrana od straha zabrinuta kako će uopće moja beba izać vani, hoće li mi gđice ikad vise bit ista
a trudit ću se da proljetnice imaju Live prijenos.
rajvos je napisao/la:Azzul haljina je wauuuuu, prekrasna

Trabakulica je napisao/la:A sad pogledaj moj ticker, pa zamisli kako se ja šokiram 50 puta dnevno![]()
![]()

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. 
rajvos je napisao/la:Trabo ti bi mogla i sutra
nisam spremna! 
eeeee, tako već može, iako sam i za utorak imala neke planove, ali ajde...samo da nije ponediljak. 

pa jesi luda! Rekla sam da se nesmin smijat, jer će me trudovi ulovit! Kako će nas Mon sve skupa sutra redom postrojit kad vidi kako nered pravimo. 

ajde reci sta mislis koliko ce moja imati, eto da ti pomognem za sad je bas sitna?

sretna22 je napisao/la:Sad ce TRABA bacit neku brojku samo pricekaj da nesto pojede prvo

sretna22 je napisao/la:Sad ce TRABA bacit neku brojku samo pricekaj da nesto pojede prvo

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. sretna22 je napisao/la:Sad ce TRABA bacit neku brojku samo pricekaj da nesto pojede prvo

bar malo pive da lakse razmisljas kad vec nema sladoleda
, ovako ti stvari stoje 29tt 1100g, ma neka manekenka

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.