triba poć vidit šta u ovog mižernog splitskog h&m ima
kako je lipi okrugli stomačić

ja san negdi na po puta do toga pa biće se zato još uspijevan prošvercat sa svojon robon
a Gilakova ja ko i rajvos samo ćirin ko je kakav kolač napravia kod vas
znan da je neko još davno spomenia limun tortu i ja se raspametila, kako san tutlek za radit kolače nisan se odvažila a nigdi je u ponudi dućana/kafića/slastičarni nema

Ali kako sam i ja uglavnom doma onda sam u trenirci i nekakvim bezveznim majicama. Kad šetam gradom onda sam u Virku, stvarno mi je presladak
Šta se gornjeg dijela tiče...tu sam ko Rusulica, do sada bila xl a sada xxxl
i zbog toga ne stanem ni u svoje ne trudničke majice, a tunike i tako neke duže majičice nisam nikad nosila pa ih nemam.
više neznam šta da radim sa njima. Ima ko kakav savjet 

. i ne izvlačim se iz njih. Zaključila sam da bi ih mogla nositi i kad nisam trudna koliko su udobne. Mogla bi izbaciti i top listu najboljih modela. Majce moje stare, malkice duže. Volim svoj trbuh i svima ga ponosno pokazujem. Baš sad dobila frišku pošiljku ljetnih stvari. Što ne znaći da si nisam i sama kupila neke sitnice. Ona haljina iz H&M našla je mjesto i u mom ormaru
Vidjela sam neke trudničke badiće u c&a ali nisam sigurna da li se otkopčava gornji dio ko grudnjak za dojenje

sviđa se vama ovdje vidim ja

eto cisto za info