ja prije 2 tjedna bila u Srbiji i tamo ispada sve jeftinije nego kod nas, pa kupila isto samo probni paket bambino mio (3 pelene 1 cover i tih linera, prašak) za manje od 200kn. Tu kod nas je oko 270-280 kn i naručuje se od neke firme Kadulja...nigdje nisam vidjela da se mogu kupiti u dućanu, al kad cure kažu da mogu, onda očito nisam pazila na satu...ja isto htjela njihov koš al mi se čini da su mu dimenzije gore 30x30 tako da radi njih mi ne stane u kupaonu

...šteta. Kupaona mi je kao za patuljke pravljena...a nemam ni balkon. Onda sam kupila neku kanticu u Splitu minijaturnu s poklopcem..ne znam može li stati 5 pelena s ulošcima u nju.
Ja sam od neke cure prek oglasa kupila one pelenice s ovčicama...kak se zovu?

joooj ne znam ...mamnezija me ubija i eto danas ih oprala al mi se čini da će se sušiti 2 dana...

i čak i covere od disane i onaj rikki cover od...?) sve za 500kn..dosta toga, a nije bilo puno novaca...
A da, u Srbiji sam kupila i 2 kom njihovih bambus pelena, 1 cover i 1 AIO bambus koje se zovu "daj daj pelene" isto su koštale oko 70tak kuna što je opet povoljnije nego kod nas...
Totalno su prekopirale sleepy wrap, imaju ga u svim bojama, a košta 200tinjak kuna, a zove se "hug bug"...ja svoj sleepy naručila iz Engleske i izašao me 300kn...kod nas je još skuplji...kod njih možeš kupiti još i nešto kao legsice uz to za veće bebe kad im nožice vire iz sleepy wrapa van i još neki dodatak (kapa ili podbradnjak...nisam sigurna) za neki sitniji dodatak para...al kako sam to već kupila nisam htjela opet, ali su stvarno skinule oriđiđi materijal i izgled i boje i sve...i još dobiš te legsice...a tko bi sve to znao...