moram priznat da ne kužim to navažanje beba u AS. AS služi za vožnju djeteta u autu.
jeste li vidjeli kako je beba spigana u njoj? nepojmljivo mi je da idemo u duže šetnje s djetetom u tom položaju. imate kolica i vrlo vjerojatno imaju 0 položaj. ugodnije će bebi biti na ravnom.
ne kažem da je zgodnije kad beba zaspi u autu izvući AS pa odfurat bebu u njoj do stana ali konstantno korištenje AS u svrhu kolica nije mi jasno.
negdje mi zvoni pošta u branimirovoj i poslovnice privredne banke al' uzmu pun klinac provizije.ladix je napisao/la:ja sam već zaboravila, je li merver mogu podignuti u novcima negdje kod nas? imam osjećaj kao da se prije mogao samo opet iskoristiti u baby centru![]()
radije uvaljaj nekome tko opet ide u baby centar.
i mi smo našu romericu uboli tamo i došla nas je s ddvom skoro 1000kn manje nego da smo je kupiti kod nas.
taman kad mali stasa za I grupu trebat ću po novu za srednjeg.
već znam i koju, na dezen kravice

za šećer

dosad su bile 2 kg mjesečno, sad ovaj skok, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, u dva narata sam dobila po 5kg. Tlak u redu. Jedva čekam kraj i porod.Dosad u +13kg.Mislim da ću do kraja natući do 22kg opet.

Al dobro, nadam se da ce joj sad biti bolje.

I ja mislim da se moj slozio popreko. Mozda se samo varam, al cudan mi je nekako zadnjih tjedan dana unutra. 
Jucer smo M i ja bili na rucku i ja sebi narucila vege focacciu. Znala sam da ce mi sjesti ne bas najbolje , al da sam znala da ce mi biti tolko lose radje bi gladna ostala

.
. isto ko kod mene...
malo sam frikiii