Sada je: 29 kol 2026, 20:49.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Dobro da sam jos ziva.
Nisam ni pokusavala.
i da treba raditi analizu iz krvi.

Uglavnom ima puno više energije, bolje se osjeća i bolje izgleda ...ja bi rekla da vrijedi svake lipe .

DefinitvnoUglavnom ima puno više energije, bolje se osjeća i bolje izgleda ...ja bi rekla da vrijedi svake lipe .
Ovako razmišlja puno ljudija se ne usudim ići jer se bojim čega bih se sve morala odreći. čemu da onda plaćam kad nisam karakter...
jer na tom testu sviđalo se vama ili ne dobijete iskrenu sliku što vam paše a što ne... ja sam se znala daviti u kikirikiju, jagodama, bananama...i onda od kad sam ga napravila 3 mjeseca sam doslovce pazila što jedem i smršavila sam 8 kilograma a nisam bila na dijeti..jer svi misle da je to dijeta a to u biti nema veze sa njom već samo da izbaciš namirnice koje škode tvom organizmu

Nije to za mene... 

Meni je takodjer ige uvijek povisen u krvi a na alergijskim testovima ispada da sam alergicna na sve i nista, odnosno na sve ali malo, pa mi se nekako cini da je test intolerancije prava stvar za mene.
. izbacili smo samo ono na što je alergičan (a ni to nije bilo lako - sve s glutenom), i ubrzo dobili vidljivo poboljšanje stanja 

Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.